Bilim - Teknoloji iPhone şarjına yeni çözüm!
Paylaş
iPhone şarjına yeni çözüm!

Artık iPhone'u şarj ederken kablo aramak zorunda değilsiniz. Bu teknoloji tamamen kablosuz!

Şarj kablolarıyla uğraşmaktan sıkılan iPhone kullanıcılarına farklı bir alternatif geldi. Tamamen kablosuz olan bu teknoloji, iPhone'u şarj etmeyi çok daha pratik bir hale dönüştürürken aynı zamanda iPhone'a ek özellikler de kazandırıyor.

Haberin Devamı

Prong firması tarafından geliştirilen bir ürün olan PocketPlug, dışarıdan bakıldığında önce bir kılıfı andırıyor. Ancak cihazın arka yüzeyine dikkatle baktığınızda buradaki açılır / kapanır elektrik dişlerini fark edebiliyorsunuz. Bu dişler sayesinde iPhone şarjınız direnmeye başladığında şarj kablosu aramanıza gerek kalmıyor. iPhone'u hemen bir prize takıp şarj olmasını sağlayabiliyorsunuz. Üstelik hızlı şarj teknolojisi ile şarj süresi de bir hayli kısalıyor.

Diğer yandan koruma kalkanı görevi gören PocketPlug, böylece düşmelere karşı önlem almanızı sağlıyor. Ayrıca iPhone'a ek özellikler de kazandıran PocketPlug, üzerinde bir micro USB bağlantısı ve ek hoparlörler de bulunduruyor. İlgilenenler için PocketPlug'ın hem iPhone 5 hem de iPhone 4 ile 4S modellerine uygun boyutları olduğunu söyleyelim.

Haberin Devamı

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Kaynak: CHIP Online