Gündem İrem, Buket'le yaşayacak

İrem, Buket'le yaşayacak

Paylaş
İrem, Buket'le yaşayacak

İstanbul Merter'de iki arkadaşının öldüğü tramvay kazasında ağır yaralanan Buket Bulut'un beyin ölümü gerçekleşmişti. Buket yaşarsa aynı kazada ölen İrem'in adını da nüfus cüzdanında taşıyacak

MÜJDEYİ BEKLİYORLAR

İstanbul Merter’de Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencileri İrem Dinçsoy (17), Denis Tekin (17) ve Buket Bulut (15), 12 Mart’ta okul çıkışı tramvayın altında kalmıştı. Denis ile İrem ölmüştü.

Buket’in, 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşmişti. Buket’in babası Veysel Bulut, “Mucize bekleyeceğiz. Fişi çekmeyeceğiz” demişti.

Başbakan’ın önceki gün Buket’i görmesi için Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yolladığı Beyin Cerrahı Prof. Dr. Haluk Deda ümitli konuşmuştu.

‘BUKET KAFASINI SALLADI’

Buket’in amcası Yılmaz Bulut dün “Buket’e seslendim. Kafasını salladı. Düne göre şişlerinin indiğini hissettim. Doktorları daha iyi olduğunu söyledi. Buket uyandığında İrem’in ismini de alacak. Nüfusta Buket İrem Bulut olacak” dedi.

2 gündür hastanede Bulut Ailesi’ne destek veren ve bu konuşma üzerine çok duygulanan İrem’in babası Zafer Dinçsoy “Buket’i kendi evladımın yerine koydum. Kurtulacağına inanıyorum” diye konuştu.

Buket’in babası Veysel Bulut, “Buket direniyor, iyileşecek” dedi.

İdris TİFTİKÇİ/DHA