Magazin İrem Derici'den ayrılık sonrası ilk açıklama!

İrem Derici'den ayrılık sonrası ilk açıklama!

Paylaş
İrem Derici'den ayrılık sonrası ilk açıklama!

Bir  yıldır Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le aşk yaşayan İrem Derici ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Bir yıldır aşk yaşadığı Lider Şahin'le ilişkisini noktalayan İrem Derici, ayrılığa gerekçe gösterilen ihanet ve para iddialarına noktayı koydu.

9. Karabiga Priapos Deniz Festivali'nde sahne alan şarkıcı, ''Hayatımın en güzel 1 yılını, dünyanın en beyefendi insanıyla geçirdim. Kavga da yok aldatma da. Lider benim menajerliğimi üstlenmiyor. Benim menajerim 5 yıldır değişmedi'' diye konuştu.

LİDER ŞAHİN'İ TAMAMEN SİLDİ

Lider'le 1 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde son bulan İrem Derici, eski sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi sürdürüyordu. Sosyal medyadaki aşk fotoğraflarını silen ikili, önceki gün takipleşmeyi bıraktı.

İrem Derici eski sevgilisiyle çektirdiği tüm fotoğrafları bir kovaya koyup Tarkan'ın şarkısı eşliğinde yaktı! Bu anları da Instagram'da yayınladı...


''VAR YANİ, NE YAPAYIM?''

İrem Derici'nin Bodrum'da çekilen fotoğrafları sosyal medyada çok konuşulmuştu. İrem Derici, "Beni biliyorsunuz, bu sabah belki görmüşsünüzdür, dün Bodrum'da beni bikiniyle çekmişler. Selülitlerimi çekmişler. Adam ne var işte. Selülitim var, ne yapayım yani. Allah’ın bildiğini kuldan saklamak olur mu? Olmaz. Ha buraya (kalçasını göstererek) da zumlamışlar, çekmişler. Selülitlerimle mutluyum, sizinle mutluyum" dedi.



Haberin Devamı