Magazin İrem Derici'nin yattığı hastaneden yeni açıklama

İrem Derici'nin yattığı hastaneden yeni açıklama

Paylaş
İrem Derici'nin yattığı hastaneden yeni açıklama

Son zamanlarda sık sık sağlık problemleriyle gündeme gelen İrem Derici yoğun bakıma alındı. Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran İrem Derici’nin sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu. İrem Derici'nin rahatsızlığını öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Peki İrem Derici’ye ne oldu?

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran İrem Derici'nin sağlık durumu ile ilgili olarak dün şunları söylemişti.: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”



İREM DERİCİ'NİN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA



Seren Serengil'e açıklama yapan İrem Derici'nin menajeri Özgür Aras ise, "Yediği ve içtiği bir şeyden enfeksiyon kaptı. Böbrek ve bağırsaklardan enfeksiyonu geçirmeye çalışıyorlar" dedi.


MERVE ÖZBEY: İREM GÜÇLÜ KIZDIR, TOPARLAR


İrem Derici'nin rahatsızlığını öğrenen yakınları hastaneye akın etti. Bilgi almak için hastaneye gelen Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.


GONCA VUSLATERİ: HER ŞEY YOLUNA GİRECEK


Gonca Vuslateri ise, ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.



Haberin Devamı