Magazin Irmak'ın filmi için nikâhını erteledi

Irmak'ın filmi için nikâhını erteledi

Paylaş
Irmak'ın filmi için nikâhını erteledi

Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı Gökçe Bahadır ile oyuncu Ali Sunal, Bahadır'a Çağan Irmak'tan 'Dedemin İnsanları' filmi için teklif gelince nikâhlarını erteledİ

“Yaprak Dökümü” dizisinin Leyla’sı Gökçe Bahadır ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu Kemal Sunal’ın kendi izinden giden oğlu Ali Sunal, 11 Haziran’da evlenmeyi planlıyordu.

Haberin Devamı

Sunal ile Bahadır önce İstanbul’da nikâh masasına oturacak, ardından da Yunan adalarında dostlarının katılımıyla renkli bir düğün organize edeceklerdi. Ancak Gökçe Bahadır, Çağan Irmak’tan yeni çekeceği “Dedemin İnsanları” filmi için teklif alınca çift, düğün planını erteleme kararı aldı.

Bahadır’a bu konuda nişanlısı Ali Sunal’ın yanı sıra müstakbel kayınvalidesi Gül Sunal da destek verdi. Anne Sunal, Bahadır’a “Evliliği her zaman yapabilirsiniz ama böyle güzel sinema filmi fırsatları hayatınızda kaç kez önünüze gelebilir ki?” dedi.

İlk kez bir sinema filminde rol alacağı için çok mutlu olan Bahadır ise “Çağan Irmak’la çalışacağım için o kadar mutluyum ki, anlatamam. Zaten en büyük hayalim Çağan Irmak’la çalışmaktı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bahadır, yeni nikâh tarihini önümüzdeki günlerde belirleyeceklerini açıkladı.

MUHTEŞEM KADRO

Most Productions ile Ay Yapım’ın güçlerini birleştirerek çekeceği “Dedemin İnsanları”nın kadrosu da belli oldu.

Bahadır, filmde usta oyuncular Çetin Tekindor, Hümeyra ve son olarak “Kaybedenler Kulubü” filmindeki performansıyla otoritelerden tam not olan Yiğit Özşener’le kamera karşısına geçecek. Filmde Çağan Irmak’ın dedesinin gerçek yaşam öyküsünü kurgulayarak yazdığı öykü beyazperdeye taşınacak.