Magazin Iron Maiden Airlines!

Iron Maiden Airlines!

Paylaş
Iron Maiden Airlines!

Dünyanın en ünlü heavy metal grubu Iron Maiden'ın aynı zamanda pilot olan solisti Bruce Dickinson, 10 uçaklık filo kurmaya karar verdi. Dickinson, Iron Maiden grubunu turnelere kendi kullandığı uçakla taşıyor

25 yıllık pilotluk belgesine sahip Bruce Dickinson, geçen yıl kiralama, bakım hizmetleri ve pilot eğitimi veren bir şirket kurdu. ‘Cardiff Aviation’ şirketi, gelecek birkaç yılda 10 uçaklık filo oluşturmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Airbus ve Boeing gibi dev uçak sirketlerine tamir, bakım hizmetleri veren Dickinson, aynı zamanda leasing şirketlerinin gözden çıkardığı eski uçakları yeniden elden geçirerek gerektiğinde kendi pilotlarıyla isteyen havayoluna kısa süreli kiralayacak.

British World Airlines ve Astraeus Airlines şirketlerinde ‘yarı-zamanlı’ pilot olarak çalışarak, 7 bin saatten fazla uçuş deneyimine sahip olan Dickinson, aynı zamanda Iron Maiden grubunu da turnelere taşıyor. 2008 yılında Iron Maiden, dünya turneleri için bir Boeing 757 hazırlatmıştı. Iron Maiden’ın solisti ayrıca leasing şirketlerini, eski, kullanılmayan uçakları baştan yaratmaya ikna etmeyi hedefliyor.

Dickinson yaz tatilleri gibi yoğun zamanlarda, havayolu şirketlerine ek destek amacıyla uçakları yenileştirerek, ya devren kiralayacak ya da pilotlarını diğer şirketlerin hizmetine sunacak.

Haberin Devamı