Gündem İş adamını eski çalışanı kaçırmış

İş adamını eski çalışanı kaçırmış

Paylaş
İş adamını eski çalışanı kaçırmış

Marmaris'te iş adamı Uğur Akif Ankara'yı evinin önünden kaçıran silahlı 3 kişinin iş adamının eski çalışanı Seyithan Gerzan ile yeğenleri olduğunu saptandı

'ELİMİZDE MİSAFİR'

Haberin Devamı

Marmaris’te 3 ve 4 yıldızlı iki otel işleten iş adamı Uğur Akif Ankara (28), 2 gün önce sabaha karşı evinin önünden silahlı 3 kişi tarafından kaçırıldı.

İzmir’de oturan anne Nilgün ve baba Timur Ankara’yı telefonla arayan kişiler, “Oğlunuz elimizde misafir. Bir süre de böyle kalacak” dedi.

Ailenin başvurduğu polis, evin karşısındaki marketin güvenlik kamerası görüntülerinden Uğur Akif Ankara’yı Seyithan Gerzan (32) ile yeğenleri Mehmet Yapışık (23) ve Oktay Yapışık’ın (22) kaçırdığını belirledi.

PANİK BİTİRDİ

Seyithan Gerzan’ın, ailenin otelinde 10 yıl çalıştığı ve 2008’de işten ayrıldığı öğrenildi. Polis, Seyithan Gerzan’ın akrabalarına ait 3 eve önceki sabaha karşı baskın yapıp çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

50 bin TL fidye istemeye hazırlanan zanlılar, bunu öğrenip paniğe kapılınca İzmir’e götürdükleri iş adamını serbest bıraktı. 3 zanlı, Uğur Akif Ankara’nın verdiği bilgilerle dün saklandıkları evde yakalandı.  DHA