Ekonomi İş Bankası: Esnafla uzun dönem ilişkiye çok önem veriyoruz

İş Bankası: Esnafla uzun dönem ilişkiye çok önem veriyoruz

Paylaş
İş Bankası: Esnafla uzun dönem ilişkiye çok önem veriyoruz

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek; Esnafla ilişkiler konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Şimşek; “İş Bankası olarak esnaflarla çok yönlü ve uzun dönemli ilişkiler geliştirmeye büyük önem veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ESNAFA FAYDALARI

Şahismail Şimşek; “Esnafların iş yoğunluğu malumunuz, bu yoğunluk içinde tahsilat ve ticari işlemlerine yönelik ödemelerin POS ve ticari kartlar aracılığı ile yürütülmesinin esnaflara fayda sağlayacağını düşünüyoruz, zira hem POS hem de ticari kart kullanımının sunduğu pek çok avantaj mevcut” dedi. Genel Müdür Yardımcısı Şimşek; “Esnaflarımız ticari kredi kartlarımızla Türkiye çapında 300.000’i aşkın Maximum üye işyerinden taksitli alışveriş yapabiliyor, bir yandan Maximum dünyasının puan, taksit ve indirim avantajlarından yararlanabiliyor, bir yandan da peşin alışverişlerini 12 aya varan vadelerde taksitlendirilebiliyor veya 3 aya varan vadelerde öteleyebiliyor” dedi.

ERTELEME VAR

Haberin Devamı

Şahismail Şimşek; “Esnaflarımız nakit ihtiyacının arttığı dönemlerde hesap özetlerini sonraki aya erteleyebiliyor ve anlık nakit ihtiyaçlarında 12 aya varan vadelerde taksitli nakit avans çekilebiliyorlar. Ayrıca MasterKOBİ ve Visa ticari kart ayrıcalıklarından da faydalanıyorlar. Düzenlediğimiz kampanyalarla da özel ilave taksit veya taksit erteleme avantajları sağlıyoruz” dedi.

ÖZEL ÇÖZÜMLER

Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek sözlerini şöyle tamamladı: “İş Bankası olarak müşterilerimize özel çözümler üretebilmek için altyapımızı sürekli geliştiriyoruz. Kart başına gerçekleştirilen alışveriş hacminde de sektörde lider konumdayız.”