Ekonomi İş Bankası tasarrufa çağırıyor

İş Bankası tasarrufa çağırıyor

Paylaş
İş Bankası tasarrufa çağırıyor

İş Bankası, Kumbara Fonu Günleri ile Türkiye'yi çocukların geleceği için tasarrufa çağırdığını duyurdu. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, 22 Nisan–6 Mayıs tarihleri arasında, 55 ilde, 300 şubede Kumbara Fonu Günleri düzenlendiği belirtildi

Tüm anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu’yla tanıştırmak üzere şubelerine davet eden İş Bankası’nın, çalışmaya özel kurduğu stantlarda ziyaretçiler fonla ilgili bilgi alacak. Kumbara Fonu günlerinin düzenleneceği iller; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Sivas, Malatya, Tekirdağ, Giresun, Ordu, Rize, Kayseri, Trabzon, Aydın, Iğdır, Gaziantep, Tunceli, Adıyaman, Kahramanmaraş, Niğde, Nevşehir, Manisa, Sinop, Uşak, Amasya, Çorum, Tokat, Çanakkale, Osmaniye, Hatay, Mersin, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bolu, Eskişehir, Çankırı, Kırşehir, Burdur, Isparta, Antalya, Bursa, Yalova, Denizli, Kütahya, Erzincan, Bingöl, Muş, Ağrı, Diyarbakır, Van, Muğla, Afyonkarahisar, Yozgat ve Samsun.

Haberin Devamı

İş Bankası aynı çalışmayı ayrıca 21-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde de gerçekleştiriyor. Çocukların geleceği için Türkiye’yi tasarrufa çağıran İş Bankası’nın daha fazla çocuğun Kumbara Fonu sahibi olabilmesi için Maximum kart sahiplerine özel bir de kampanya sunduğu, Maximum kart sahiplerinin çocukları için Kumbara Fonu almasının daha avantajlı olduğu ifade edildi.

Uygulanan kampanya dâhilinde, çocuklarının veya sevdikleri küçüklerin geleceğine yönelik tasarruf yapmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şeyin Maximum Kartları aracılığıyla düzenli fon alım talimatı vermek olduğu kaydedildi.