Gündem 'İş bulacağız' diye hayatını kararttılar

'İş bulacağız' diye hayatını kararttılar

Paylaş
'İş bulacağız' diye hayatını kararttılar

Bursa'da temizlik şirketi sahibi çift, evli ve çocuklu genç kadını “Sana iş bulacağız” diye kandırdı

Evlerine çağırdılar

Bursa’da A.Ş. (37) ile boşandığı ama birlikte yaşadığı S.T. (31), bir temizlik şirketi kurdu. Çift, iddiaya göre kendilerine iş için başvuran evli ve 1 çocuk annesi D.C.’ye (27) “Sana iş bulana kadar evimizde temizlik yapabilirsin” dedi.

D.C. bu teklifi kabul etti. Çift, D.C.’nin eşi A.C.’den “Karın bu gece bizim misafirimiz olsun” diye izin aldı. A.Ş., evlerine gelen D.C.’ye tecavüz etti, S.T. de bunu kamerayla kaydetti. Çift, “Bu görüntüleri internette yayınlarız” diye şantaj yaptıkları D.C.’yi erkeklere pazarlamaya başladı.

Tedavi altına alındı

Çift, daha sonra D.C.’yi fuhuşa aracılık eden ve kebap dükkanı olan arkadaşları T.K. (40) ile sevgilisi E.T. (39) adlı kadının yanına gönderdi.

Fuhuş yapmayı kabul etmeyince dayak yiyen ve vücudunda sigara söndürülen D.C. sonunda dayanamayıp olayı eşine anlattı. Çiftin şikayeti üzerine A.Ş., S.T., T.K. ve E.T. gözaltına alındı.

100 erkeğe pazarlandığını söyleyen ve yapılan kontrolde cinsel ilişki yoluyla bulaşan ‘bel soğukluğu’ hastalığı tespit edilen D.C. psikolojik tedavi altına alındı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Erdoğan PAÇİN/DHA