Dr. Haydar Dümen İş fantezilere düşüyor
HABERİ PAYLAŞ

İş fantezilere düşüyor

Haberin Devamı

Uzun süren cinsel ilişki, erkeğin boşalamaması kadın için eziyete dönüşüyor. Heyecan arttıkça sorunlar daha da büyüyor. Aslında geç boşalma erkek için aranan bir durum. Bazen fanteziler burada önemli görev üstlenebilir, unutmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Ellerim titriyor, neden?

Ellerim titriyor, mastürbasyon yaptığım için mi titriyor? Elimin titremesini nasıl geçirebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, el titremesinin mastürbasyonla ilgisi yoktur. Böyledir diye “Yaşasın, aman ne iyi” diye şımarıp heveslenme, aklına estikçe de mastürbasyona yeltenme. Şimdiden kur dengeni, evlendiğinde ağlatma yengemi!!! İnsanlar şartlanır, akıl ve iradeyle doğru yolu bulurlar. Yaşının 18 dolaylarında olduğunu sanıyorum. Bu konuda gençliğin rolü olduğu gibi heyecanla da artar. Düzeleceğini sanıyorum. Bir de nöroloji uzmanına gidersen rahat edersin diye düşünüyorum.

Sertliğini kaybetmiyor

19 yaşındayım, daha önce ilişkiye girdim. 4 kere boşalsam bile sertliğini kaybetmiyor. Benimki 20 santim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Maşallah okurum, bu yaşta bu enerji. Bir de buna kendince öteki maşallahlarla çıkmışsın yola. Peki ne yapalım, ne istiyorsun? Alkışlayalım mı yoksa yılın favorisi diye adresine madalya mı yollayalım? Ben başka mutluluk megalomanisi görüyorum. İstersen şu gereksiz yani büyüklük sevdasını tedavi edelim. Ya da nasıl kullanacağını öğretelim. Yoksa bu halinle ortalıkta çok can yakacaksın. Ufak not: Erkekler, sakın komplekse kapılmayın, kendinizinkinin kıymetini bilin, büyük diye böbürlenenlere de gülüp geçin.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım, evliyim. Eşimle güzel ilişkimiz var, erken boşalıyorum. Geciktirici sprey ve mendil kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? RUMUZ: SPREYÇOCUK

CEVAP

Değerli okurum, cinsellikte ilişkinin kalitesinde bazen böyle sorunlar yaşanıyor. Erkeklerdeki mastürbasyon alışkanlığı bu tabloda rol oynuyor. Üstelik evliliğin kurdu gibi uzun yıllar sürünce cinsel mutluluğu eritiyor. Uyumda kadınlar daha çok süreye ihtiyaç duyuyor. Tedavisi var, sprey, mendil sıradan bir uygulama. Bu kadar da kolay değil, hekim bile bazen zorlanıyor. Çünkü tedavinin takibi gerekiyor. Zaman kaybetmeyin, o parazitin sizleri kemirmesine daha fazla fırsat vermeyin.

Gebelik ihtimali var mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerimizde pantolonlarımız vardı. Sevgilimin üzerine boşaldım, gebe kalmaktan korkuyor. İhtimal var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiç yok, hiç yok.

Kızlara çok düşkünüm

24 yaşındayım. Kızlara aşırı düşkünüm. Onlarla sürtünme yoluyla birlikte olmak çok hoşuma gidiyor. Sizce normal miyim?

CEVAP

Değerli okurum, normalin sınırı aşmışsın ama ne diyeyim? Gençlik, delikanlılık bu. Canınız nasıl istiyorsa öyle yapıyorsunuz. Beni neden bu ortamın içine katıyorsunuz?

Prezervatif kullanmadım

Sevgilimle ilişkiye girdim ve prezervatif kullanmadım. Dışarı boşaldım ama korkuyorum. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiç olmaz demeyeceğim ama çok zayıf bir ihtimal. Ayrıca gebelik olmaması için başka nedenler var. Sen şimdilik keyfine bak ve rahatını kaçırma.

Kız çok şikayetçi

22 yaşındayım. Çok geç boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Yoksa kız arkadaşım benden ayrılacak.

CEVAP

Değerli okurum, çok gençsin. Sekste ustalık zaman ister. Geç boşalma birçok erkek için aranan bir durum ama tabii ki partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamışsa iş sadece iş fantezilere kalıyor.

Neden boşalamıyorum?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim. Ama ben boşalamıyorum. Acaba normal mi yoksa kişiye göre değişir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sabret. Zamanı gelince boşalacaksın. Şu anda onu kendi gelişimine bırakalım. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sanırım vajinasına boşaldım. Şimdi doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyor. Gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, bugünkü olayı unutun. Olan olmuştur. Ama ilişkiye girmeden önce birlikte bir kadın doğum uzmanına gidin. Bu soruları ona sorun. Onun vereceği önerilere uyun. Ya da ilişkiye girmeyin. Çünkü ben uzaktan kontrol yetkisine sahip değilim. Sonunda sorumlu olurum.

1 saat bekliyorum

20 yaşındayım. Penisim ufak ve ince. Kızlar alay ediyorlar. Bir kez boşaldıktan sonra ikinci kez ilişkiye girmek için 1 saat beklemem gerekiyor. Ne olur çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, artık bu konunun doktorları kızlar ise bizler elimizi ve ayağımızı çekelim. Emeklilik köşemize çekilelim. Bu bilir kişilere nerede, nasıl gösterdin? Ortaklaşa mı rapor verdiler, yoksa bireysel kanıları mı? Bunları yazıver bana çocuğum.

Nasıl büyütürüm?

25 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

Kadın çok istekli

24 yaşındayım, kendimden 25 yaş büyük bir kadınla beraber yaşıyorum. Cinsel açıdan çok istekli. Ben yaşıtım kızlarla birlikte olmak istiyorum. Acaba bu ilişkiyi bitirsem mi yoksa devam etsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, bilemem. Koca kadın, bulmuş genç ve diriyi tabii senden memnun olacak. Ten ve ruh senin, beyin senin. Ben sadece akla, mantığa, vicdana selam derim.

Neden ilişkiden korkuyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım cinsel ilişkiye girmekten korkuyor, neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, neden girsin ki? Dibini görmediğin denize kızımız niye atlasın ki? Doğru yapıyor. Ama senin niyetin ne işte onu ben anlayamadım.

Kız arkadaşım kaçtı

28 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşım var. Onunla birlikte olmak istiyorum. Beni sevdiğini söylüyor ama birliktelik istemiyor. Bir hafta önce bir şeyler yaşamaya karar verdik ama 5 dakika sonra benden kaçtı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne diyelim, istemiyorsa istemiyor. Sen istemediğin bir şeyi yapar mısın? Yani bu kız arkadaşın, senin hayatını alt üst edecek bir istekte bulunsaydı “Evet” mi derdin? İşte seni aydınlattım. Dokunma kıza.

Cinsel organım çok mu kısa?

17 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Sadece 9 santim. Sizce düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, neden net ölçüyü bana yazmadın? Ereksiyon hali mi 9 santim onu anlayamadım. Onu bana yeniden bildirmeni rica ediyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalar özlemlerin uçurtmalarıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder