Dr. Haydar Dümen İş fantezilere kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

İş fantezilere kalıyor

Haberin Devamı

Uzun ilişki, erkeğin boşalamaması kadın için eziyete dönüşüyor. Duygular, tecrübesizlik cinselliği etkiliyor, heyecan arttıkça sorun büyüyor. Geç boşalma erkek için aranan bir durum ama kadını çok yoruyor. Devreye fanteziler girmeli ki sorun olmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Her kızı 1 saat düşünüyorum

17 yaşındayım, gördüğüm her kıza bakıyor, 1 saat düşünüyorum. İçimden o kızlarla ilişkiye girmek geliyor. Bana çare bulun.

CEVAP

Bak be küçüğüm ama sonrası asla!. Daha büyüyeceksin, üniversiteye girecek, kendine meslek seçeceksin. Kızları evin rahat ortamında 1 saat düşün. Ama sakın sınav sırasında aklına getirme. O kızlarla ilişkiye girmek mi dedin koçum? Sana koç dersek peki kimler koyun? “Kızlar” mı dedin? Ula yırtarlar ağzını, koparırlar parmağını anlarsın ya! Başka neler geçiyor içinden? Nasıl olsa bedava. Ama unutma hayal uçuk olursa onu yaratan beyin de kaçık olur. Beynini de, ipin ucunu da kaçırma.

Karımdan zevk almıyorum

26 yaşında, 5 yıllık evli, 2 çocuk babasıyım. İlk zamanlarda ilişkimiz iyiydi. Son zamanlarda eşimden zevk alamıyorum. Çok istekliyim ama ilişkiyi istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şıpsevdi, ayran gönüllü gibi deyimler senin gibiler için söylenir. ‘Ne oldum delisi’ olanlar kadınları parmaklarında oynatmaya çalışır. Böyleleri hazırlıksız savaşa girer gibi hesapsız, kitapsız hayatın bütününe banko derler. Yaşamın en önemli konuları mantık ve nasihattan pay almaz. Durumun dışarıda nasıl? Yani gözler öne bakarken 80 derece açılardaki sinekleri görüyor mu? İşin özü bu. Söze gelince; belki nasihat da dinlemeyeceksin. Bu nedenle bu düzen yama tutmaz.

Kadınlardan yana şansım yok

26 yaşındayım, 12 senedir her gün birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. Artık çok yoruldum. Kadınlardan yana da şansım gülmüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, şimdi ben ne diyeyim? Seni nerelere koyayım söyle. Tek başına koca okyanusa dalmışsın. 12 yılını da antrenmanla harcamışsın. Şimdi hevesle sahaya çıkmak istiyorsun, antrenörün Haydar Hoca’dan yardım diliyorsun. Olur be talihsiz okurum. Öncelikle hareket geçeceksin ama eline, diline, beline diline de hakim olacak, kendini yağmurlara, sellere kaptırmayacaksın. Treni kaçırmadan yani daha fazla vakit kaybetmeden kendine olgun, anlayışlı bir partner bul. Başardın, ne âlâ. Başaramadın, önce bir hekime başvur, çare olmazsa mum yak derdine.

Orgazm ile zevk suyu aynı şey mi?

19 yaşında kızım. Orgazm kızların boşalması mı? Zevk suyu ile orgazm aynı şey midir?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm cinsel zevklenmenin doruk noktası. Zevk suyu orgazm öncesinde de gelir orgazm sırasında da. Ama erkeklerdeki gibi içeriden dışarıya işaret sıvısı akmaz. Zevk suyunun amacı vajinayı kayganlaştırmaktır. Zevk suyu gelir ama kadın orgazm olmayabilir.

Kocam geniş diye şikayet ediyor

31 yaşında, 1 yıldır evli kadınım. Eşim vajinamın çok geniş olduğunu söylüyor. Ben çocuk bile doğurmadım. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir. Doğumdan sonra dilerseniz bir daraltma ameliyatı yaptırabilirsiniz. Şimdilik böyle idare edin.

Hamile kalınır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi? Sürtünme ile hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her iki durumda da hamile kalınabilir. Birincisinin oranı doğal birleşmede ne kadarsa o kadardır. Dikkat!...

Nişanlıma dokunamıyorum

21 yaşındayım ve nişanlıyım. Kızlara karşı ilgim yok. Nişanlıma hiç dokunamıyorum, isteksizim. 15-16 yaşındayken arkadaşların baskısı ile ilişkiye girdim, acaba ondan mı?

CEVAP

Değerli okurum, bekle. 25’li yaşlara gel. Cinsel kimliğin oluşsun. Bu arada cinsel birleşmeler için bir olanak ara. Taşlar yerine oturduktan sonra evlen ki kız da düş kırıklığına uğramasın. Geçmiştekiler beyninde iz olarak kalabilir. Bana kalsa nişanı bile boz. İstek olmadan evlilik olmaz.

Çok tiksiniyorum

17 yaşında kızım. Beni bir erkekle öpüşmek fikri tiksindiriyor. Evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evlenene kadar daha nice yıllar var. Hele biraz büyü. Hormonlar iyice gelişsin. Karşına tiksinmeyeceğin birisi mutlaka çıkacak. Bu ne acele?

Seksi düşünceler hep aklımda

19 yaşındayım ve kız arkadaşlarıma ilgim arttı. Onlarla ilgili seksi düşünceler aklımdan geçiyor. Her gün erotik videolar izliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızla video konusunu bir karıştırdın mı sapla saman birbirine karışır, samandan ekmek yapmaya çalışırsın. Öte tarafta sevgili ve güzel eşin yatak odasında pastayı fırına sürmeyi beklerken sen samanla nasıl karnımı doyuracağım diye kendine köşe bucak bir yer ararsın.

İsteğim nasıl azalır?

24 yaşında kızım. Adet döneminde isteğim artıyor. İlişkiye girmiyor, mastürbasyon yapıyorum ama kanama azalıyor. Acaba bir sakıncası var mıdır? Adet görürken isteği azaltmanın bir yolu bulunabilir mi?

CEVAP

Ne gereği var yavrum ve sana ne zararı var? Birçok kadında öyledir. Hep öyle devam edecek.

İsteğim kalmıyor

20 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada 1 mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girdiğimde bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor. Sizce bu normal bir durum mu?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Bu her şeye aklına gelen öteki şeyleri de ekle. Ben de onlara iyi ve mükemmel diye imzamı atıyorum.

Biraz kan gelmiş

Arkadaşım 6 yaşında bisikletten düşmüş, kan gelmiş. Bu kızlık zarını etkilemiş midir? Şu an 23 yaşında, bir şey var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarına bir şey olmadı. O gördüğü kan, genellikle nazik bölgenin dış yapılarıyla ilgili bir zedelenme kanamasdır. Kızlık zarı içeridedir. Bu tür düşmelerden bozulmaz.

Çok geç boşalıyorum

18 yaşındayım. Çok geç boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Yoksa kız arkadaşım benden ayrılacak.

CEVAP

Değerli okurum, geç boşalma birçok erkek için aranan bir durumdur ama tabii ki partnere ya da eşe işkence edecek kadar uzamamalı. Sadece iş fantezilere kalıyor. Üstelik sizin birlikteliğiniz olumlu ortamın yani evliliğin içinde olmuyor. Bu da bir etkendir. Şimdilik kafaya takma, devam et.

Boyu normal mi?

Penisimin boyu 12 santim. Sizce normal mi? İdeal olan ölçü nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bu normaldir. İleri yıllarda çok daha işine yaracağından ideal bile denilebilir. Ama fazla büyükleri de ileride erkeğin yüzünü kara çıkardığından eksisini ve artısını topla. Keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği zamanın yeli, ruhun güzelliğini nankörlüğün seli siler süpürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder