Ekonomi İş ve yaşam Vadikoru'da birleşiyor

İş ve yaşam Vadikoru'da birleşiyor

Paylaş
İş ve yaşam Vadikoru'da birleşiyor

Invest İnşaat, Ayazağa’da inşa ettiği ‘Vadikoru’ ile iş ve yaşamı bir arada sunuyor. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Vadikoru’da 242 konut, 84 ofis ve 12 mağaza var

Vadikoru’daki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde. Büyüklükleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor. Metrekare fiyatları ise 8 bin 500 liradan başlıyor. Konut metrekareleri de; 1+1’ler 67 ile 85 metrekare, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare, 3+1’ler de 177 ile 191 metrekare arasında.

Ayazağa’nın geleceğine ve potansiyeline inandıklarını belirten Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, “Üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan Vadikoru, 200 milyon liralık yatırıma sahip. Ayazağa bölgesinin en değerli projelerinden biri olacak.

Projemiz 5 bloktan oluşuyor. Bu bölge, Levent - Maslak - Nişantaşı gibi İstanbul’un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlanıyor. Sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık. Yaklaşık 10 yıllık bir süre içinde Ayazağa’da faaliyet göstermeye devam edeceğiz” dedi.

MASLAK’A KOMŞU


Vadikoru, Maslak’ın komşusu konumundaki Ayazağa’da, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Kısa bir süre sonra faaliyete başlayacak olan Türkiye’nin ilk Havaray’ı, Vadikoru’ya komşu olan Vadistanbul AVM’den Seyrantepe metrosuna doğrudan bağlantı kurulmasına olanak sağlayarak Ayazağa bölgesini tüm İstanbul’a bağlıyor. Bunun yanında Vadikoru, İstinye sahiline 5 km, Göktürk’e 7 km, Maslak’a ise 3 km uzaklıkta yer alıyor.


2 OFİS BLOĞU VAR


2 ofis bloğunda 84 ofisin yer alıyor. Vadikoru ofis bloklarında her katın 6 bağımsız bölümden oluşmasının yanında 133 ve 257 metrekare aralığında ofisler sunuluyor. Yola cepheli 12 mağazada ise 278 ile bin 484 metrekare aralığında seçenekler var.

BELGRAD ORMANI’YLA ÇEVRİLİ


6 bin 500 metrekare peyzaj alanının yanı sıra 3 tarafı Belgrad Ormanı’yla çevrili Vadikoru, doğa ve şehir yaşamını bir araya getiriyor. Projede; alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Haberin Devamı