Türkiye (Son Dakika) İşe gitmemek için kendini bıçakladı

İşe gitmemek için kendini bıçakladı

Paylaş
İşe gitmemek için kendini bıçakladı

Japonya’nın Kasugai kentinde Masaru Miura ismindeki bir erkek, işe gitmemek için metro istasyonunun tuvaletinde kendisini kalçasından bıçakladı

Japon basına göre, Miura, polis karakoluna gidip metro istasyonunda birisinin, kendisini bıçakladığını fakat bu kişinin yüzünü göremediğini söyledi.

Sputnik'in haberine göre, Miura yarasının tedavi edilmesini beklerken polis sorgusu devam edince polislere gerçeği anlatıp iş yerinde kendini stres altında hissetmesi nedeniyle işe gitmemek için kendini bıçakladığını, bıçağı da metro istasyonundaki bilet ofisinden bulduğunu itiraf etti.

'İŞE GİTMEK İSTEMİYORUM'


Polis kayıtlarına göre, "İşe gitmek istemiyordum kendime bunu o yüzden yaptım. Zarar görürsem işe gitmek zorunda kalmayacağımı düşündüm" ifadelerini kullanan Miura, polisin işini yapmasına engel olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

CANINA KIYMIŞTI


Japonya'da polis istatistiklerine göre, iş yerindeki stres ve fazla çalışmak ülkedeki intihar vakalarının önde gelen sebeplerinden birkaçı. Noel'de 24 yaşındaki bir kadının, bir ayda 100 saat fazla mesai yapması ardından intihar etmesi sonrası Japonya'daki şirketler haftasonunu üç güne çıkarmayı gündeme getirmişti.

Haberin Devamı