Eğitim - Kariyer İSG 2. dönem başvuruları nasıl yapılır?

İSG 2. dönem başvuruları nasıl yapılır?

Paylaş
İSG 2. dönem başvuruları nasıl yapılır?

ÖSYM tarafından yapılan İSG 2. dönem başvuruları başladı. Peki İSG 2. dönem başvuruları nasıl yapılacak? İşte İSG 2. dönem başvuru detayları...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafında yapılan, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) 2. dönem başvuruları başladı. Peki İSG 2. Dönem başvuruları nasıl yapılır?

İSG 2. DÖNEM BAŞVURULARI BAŞLADI

2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG), Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul-1, İstanbul-3, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde 16 Aralık 2017 tarihinde yapılacak.

İSG 2. DÖNEM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sınav için başvurular, 1-9 Kasım 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapılacak. Sadece elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olacak.

>> BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

İSG SINAVINDA YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN BELGELER

* Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya pasaportunu yanlarında bulundurmaları zorunludur.

* Nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Süresi geçerli pasaport, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (Bu özel durum, muvazzaf askerler için geçerli değildir.), tutuklu/hükümlü adayların bu durumlarını kanıtlayan fotoğraflı resmî belge Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar

* Adayların kimlik belgesinin aslını yanında bulundurması gerekmektedir. Fotokopi belge vb. kabul edilmez. Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır

* Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz. Sınava şeffaf pet şişe içerisinde su getirebilirsiniz.

Haberin Devamı