Dünya IŞİD 24 saatte 2 kadını taşlayarak öldürdü!

IŞİD 24 saatte 2 kadını taşlayarak öldürdü!

Paylaş
IŞİD 24 saatte 2 kadını taşlayarak öldürdü!

Suriye'de zina yapmakla suçlanan bir kadın yüzlerce kişinin önünde IŞİD militanları tarafından taşlanarak öldürüldü. Bununla birlikte Suriye'de son 24 saatte iki taşlanarak idam gerçekleştirilmiş oldu

Suriye ’de zina yapmakla suçlanan bir kadın yüzlerce kişinin önünde IŞİD tarafından taşlanarak öldürüldü. El Arabiya’nın haberine göre, IŞİD’in elinde bulunan Suriye’nin kuzeyindeki Rakka kentinde Feddah Ahmed adlı bir kadın zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulundu. Başına siyah bir örtü geçirilmiş olarak Rakka belediye binasının önündeki parka getirilen kadın önce yarı beline kadar toprağa gömüldü.

Haberin Devamı

Ardından bir IŞİD militanı yüzlerce kişinin bulunduğu kalabalığa kadının taşlanarak ölüme mahkum edildiğini bildiren kararı okudu. Kararı okuyan militan meydana yığılan taş yığınını göstererek kadının taşlanmasını istedi.

KALABALIK İSTEMEDİ

Ancak bir görgü tanığına göre kalabalık taşlamaya yanaşmayınca taşlama işini çoğunluğu yabancı olduğu belirtilen IŞİD militanları gerçekleştirdi. Rakka’daki taşlı infazla birlikte Suriye’de son 24 saatte iki taşlanarak idam gerçekleştirilmiş oldu. Önceki gün de Suriye’nin Tebke kasabasında Shamseh Abdullah adlı bir kadın evlilik dışı cinsel ilişkiyle suçlanarak aynı şekilde öldürülmüştü.