Nedim Şener IŞİD kamyoncusu Buhlel FETÖ pilotu Müslim
HABERİ PAYLAŞ

IŞİD kamyoncusu Buhlel FETÖ pilotu Müslim

Haberin Devamı

IŞİD militanı 31 yaşındaki Muhammed Lahouaiej Buhlel (Tunus kökenli) 14 Temmuz 2016 günü saat 23.00’de direksiyonuna geçtiği kamyonu Fransa’nın Nice kentinde Bastille Günü kutlamalarına katılan sivillerin üzerine sürdü.

90 kilometre hızla kullandığı kamyonla binlerce insanın katıldığı kortej güzergahında bir sağ bir sol yaparak ilerledi. Amacı olabildiğince çok cana kıymaktı.

Tam 2 kilometre sonra öldürülerek durdurulduğunda arkasında 84 ölü, 28’i ağır 74 yaralı ve travma dolu bir toplum bıraktı.

Dün Hürriyet’te arkadaşımız Mesut Hasan Benli’nin imzalı haberinde 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı bombalayan FETÖ’cü F16 pilotu Müslim Macit’in ifadesini okuyunca aklıma Nice’de masum insanlara kıyan IŞİD’çi Muhammed Lahouaiej Buhlel geldi.

Buhlel 84 kişiyi öldürdü darbeci FETÖ’cü F16 pilotu Müslim Macit tam 29 masum sivili bombalarla katletti.

Bombaları öylesine etkiliydi ki, şehit ettiği bir kadının vücudundan ayrılan başı Cumhurbaşkanlığı külliyesinin çatısına fırladı.

Aynı gözü dönmüşlük

Söyleyin bana IŞİD militanı Buhlel ile FETÖ’cü Pilot Macit arasında fark var mı? Hayır aynı beyni yıkanmışlık, aynı gözü dönmüşlük, aynı alçaklık.

Bakın ne diyor Cumhurbaşkanlığı’nı bombalayan IŞİD’çiden farkı olmayan FETÖ’cü pilot Müslim Macit: “Bu esnada bizim yani hizmet hareketinin, cemaatin darbe yaptığımızı biliyordum. Bilerek atış yaptım.

Yüzbaşı Ahmet Tosun aldığı talimatları telsizle uçağa iletmeye başladı.

Tosun havadaki uçaklara ‘Meclis’e atış serbest, Kızılay’dan alçak irtifa uçuşu yapın, TÜRKSAT’a atış serbest, Genelkurmay’dan alçak geçiş yapın’ talimatları vermeye başladı.

Kalkmadan önce verilen koordinatı uçağa girdim. Jandarma Genel Komutanlığı önünü gösteriyordu.

Kuleden Yarbay Hakan Karakuş ‘koordinat üzerinde beklemeye devam et sonra talimat vereceğiz’ dedi.

Sonra koordinatın yanındaki kavşak, caminin önü, koordinatın batısı diye tariflerde bulundu.

Ben ‘batıda bir şey yok’ deyince Karakuş diğerlerine 'atış serbest' deyince kavşağa bir tane MK 82 görerek ve dalarak atış yaptım. Sonra tekrar havalandım.

Bu sefer de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, oradaki cami yakınlarına dalarak ve görerek atış yaptım. Caminin yanına da bir bomba attım.”

Bu ifade gözü dönmüş bir FETÖ’cü ile kanlı terör örgütü bir IŞİD militanının hiç farkı olmadığını gösteriyor.

Herkes şunu anlamalı artık tüm dünya için IŞİD ne ise Türkiye için darbe girişiminde 241 insanımızı şehit eden 2 bine yakın kişiyi yaralayan FETÖ aynı şeydir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder