Gündem İskele kurbanı oldu

İskele kurbanı oldu

Paylaş
İskele kurbanı oldu

Göltürkbükü Belediye Başkanı Kaynar, görevden uzaklaştırıldı

Muğla’nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Belediye Belediye Başkanı DP’li Halil İbrahim Kaynar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı. Kaynar'ın görevden alınmasına, Göltürkbükü'nde ünlü isimlerin rağbet ettiği iskeleleri kaldırmak istemesinin neden olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Göltürkbükü Beldesi’nde iki dönemdir görev yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, bugün görevden uzaklaştırıldı. Son iki yıldır beldedeki iskeleleri kaldırarak yeni sahil düzenlemesi yapan Kaynar, bu yıl ise sosyetenin gözde mekanlarından olan iskeleleri yıkmak isteyince bazı tanınmış işadamları tarafından İçişleri Bakanlığı’na şikayet edildi.

Kaynar’ın görevinden alınması ile ilgili olarak bir açıklama yapan DP İlçe Başkanı Beyler Koca, “Başkan Kaynar’ın imar planlarını uygulamadaki sıkıntılar, bina ve iskele yıkımları ile ilgili şikayetler üzerine iki aylığına görevinden uzaklaştırıldığını öğrendik. Şimdilik bilgimiz bu kadar. En kısa zamanda Başkan Kaynar ile basın açıklaması yaparak, edineceğimiz daha net bilgilerle kamuoyuna açıklama yapacağız” dedi. Belediye Başkanı Kaynar ise cep telefonlarını kapattı.

Haberin Devamı

Göltürkbükü Belediye Başkan Vekili ise meclis üyeleri arasından 10 gün içinde seçilecek.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)