Gündem İşkembecide 'sirke' kavgası

İşkembecide 'sirke' kavgası

Paylaş
İşkembecide 'sirke' kavgası

Balat'ta bir işkembecide 'sirke' tartışması yüzünden silahlı kavga çıktı

Fatih Balat sahil yolunda bulunan Balat İşkembecisi'nde 18 Aralık'ta saat 05.30 sıralarında meydana gelen silahlı kavga güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Alkollü bir müşterinin çorbasına sıkılan sirkeyi beğenmemesinin ardından çıkan tartışmadan kaynaklandığı iddia edilen olayda; garsonlarla tartışan ve duvara tuzluğu atan müşteri önce çalışanlar tarafından dışarıya çıkarılıyor.

Haberin Devamı

Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis tarafların ayrıldığını görerek iş yerinden ayrılıyor. Bir kaç dakika sonra yanındaki arkadaşları ile işkembeciye gelen müşteri dışarıda çalışanlar ile kavgaya tutuşuyor. Alkollü müşteri ile beraber iş yerine gelen gruptan bir kişi silahını çekerek havaya ateş ediyor. Silah seslerini duyan ve olay yerine yakın olan polis ekipleri hızla kavgaya müdahale etmek istiyor.

Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayda polisin geldiğinden habersiz olan silahlı saldırgan çalışanları iş yerine doğru kovalarken, çalışanların canlarını kurtarmak için kaçışırken yaşadıkları telaş net bir şekilde görülüyor. Elinde silahı ile iş yerine dalan saldırgan arkasında silahını kendisine doğrultmuş polisi görünce silahı yere atıp ellerini kaldırıyor. Kavganın sona ermesini ve tarafların uzaklaşmasını isteyen bir polis ise iş yeri dışında havaya ateş ediyor. Aldıkları darbelerle 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı olayda, saldırgan ve beraberindekiler Fatih Asayiş Bürosu ekiplerince gözaltına alındı.

Haberin Devamı