Spor İskoç medyası çok mutlu

İskoç medyası çok mutlu

Paylaş
İskoç medyası çok mutlu

Bursaspor'un dün gece Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda Glasgow Rangers ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maç İskoç basınında geniş yer buldu

Daily Record, "Şampiyonlar Ligi uğursuzluğu sonunda bozuldu" başlığıyla verdiği haberde, Glasgow Rangers Menajeri Walter Smith’in golü atan Steven Naismith’e övgüler yağdırdığını yazdı.

Gazete, Smith’in İskoç futbolcusuyla ilgili "Sezonun başından beri harika. Çok iyi oynuyor ve ondan çok memnunum" sözlerini aktarırken, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, takımının performansından memnun olduğuna ilişkin sözlerine de yer verdi.

Herald İskoçya gazetesi, Rangers’ın galibiyetini, "Bir başka büyük Şampiyonlar Ligi çabası, istenilen sonuçla taçlandırıldı" başlığıyla duyurdu.

Şampiyonlar Ligi’nde Rangers’ın şansının döndüğünü belirten gazete, Bursaspor’un savunmasının düzensiz olduğunu savundu.

The Scotsman gazetesi ise "Steven Naismith’in Rangers’a Şampiyonlar Ligi zaferi için yeni bir inanç verdiğini" yazdı. Naismith’in 18. dakikadaki golünün üç puan kazandırdığını yazan gazete, menajer Walter Smith’in, inanarak ve maçı kazanmak için dün akşam sahaya çıktıklarını söylediğini aktardı.

The Scottish Sun gazetesi de Naismith’in "Bu gece benim gecemdi" sözlerine yer verdi ve gecenin yıldızının 24 yaşındaki İskoç oyuncu olduğu yorumunu yaptı.

Haberin Devamı