Dr. Haydar Dümen İşler yoluna girer ama...
HABERİ PAYLAŞ

İşler yoluna girer ama...

Haberin Devamı

Kadınların orgazmı öğrenmesi zor oluyor ve zaman alıyor. Burada yapılan en büyük hata suçlu aramak, kendini yargılamak. Cinsellikten korkmayın, dümene eşiniz geçsin. Her şeyin tadını çıkarmaya çalışın. Akışına bırakın mutluluk sizi bulsun...

Kısalığı kilo yüzünden mi?

16 yaşındayım. Penisim 11 santim, kilom 65. Penisimin kısalığının kiloyla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, biraz var. Kasıktaki yağlar erirse, penis 1-2 santim daha kendini gösterir. Kilo almazsan penisin görev yapar. Kafaya takma.

Kızlar beni baştan çıkarıyor

17 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ama konuştuğum her kız beni baştan çıkarıyor. Her gün mastürbasyon yapmaktan bıktım.

CEVAP

Sevgili yavrum, sen zaten baştan çıkmışsın. Buna doğuştan baştan çıkmak demek daha doğru. Çare: Genlerini, kendini, beynini, iradeni eğiteceksin. Bugünlerin yarını var. Evleneceksin. Her gördüğün kız ya da kadına istek duyarsan evliliğin tehlikeye düşer. Bir de dişli bir kadına rastlarsan tavayla kafan şişer. Yani sorunlu yoldasın. Kazaya yapmadan hemen düz yola dön.

Normal mi?

15 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali bizim için önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Kız hamile kalır mı?

Ben adet döneminde kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz yavrum. Ama binde bir de olsa, hani belli de olmaz.

Doymuyoruz

Kız arkadaşımla sabaha kadar İlişkiye giriyoruz ama doymuyoruz. Acaba ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, canına okur. Ne o yani evlenecek misiniz? Getirme beni kapına. Gelirim, seni annenin önünde diz çöktürürüm. Bak bu oğlun var ya derim ne haltlar karıştırıyor, neler düşünüyor derim. Daha şimdiden bu yolun sonu bulunur mu?

Kızlığı bozulmuş olabilir mi?

20 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim onun vajinasına değdi. Bana iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Sonra ilişkiye girmeye karar verdik. Bir haftadır kanaması var. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarı sanıyorum “Elveda” dedi. Eee ne yapalım bir ucu sende bir ucu onda sende sorumluluk almazsın. Bundan sonrasına erdemli ve insancıl boyutlarda karar verin.

Nişanlım çok isteksiz

21 yaşında, nişanlı kızım. Evlenmemize çok kısa bir süre var. Ben nişanlımı görünce gözüm dudaklarından alamıyorum. Ama o çok isteksiz. Kendimi mastürbasyon yaparak tatmin ediyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yardım alacak bir şeyin yok. Sevgilini ısıtır hatta kaynatırsın bile. Sende bu ateş ve tutku varken adam istediğin forma girer. Ama ona da bu zaafını fazla belli etme. Korkutup ürkütme.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Çok erken boşalıyorum. Bir yıllık evliyim. İlişkiye girmeme en fazla 30 saniye sürüyor. Sizce herhangi bir ilaç kullansam doğru mu? Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, bir uzman elbette bu işi çözer. Tabii ki ilaç kullanacaksın. Tedavisi var. Şimdilik bu kadar.

Kafam karışık

22 yaşındayım. Adetimin son günlerinde erkek arkadaşımla birlikte olduk. O an bir şey olmadı ama kıyafetlerimi giydikten sonra biraz kan geldi. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır? Doktora gittim, kızlık zarımın yırtılmadığını söyledi. Ama hâlâ aklımda soru işaretleri var.

CEVAP

Sevgili okurum, ben doktorun teşhisine katılıyorum. Hocan olarak beynindeki kuşkuları da oradan kovuyorum.

Kızlar vazgeçiyor

17 yaşındayım. Her istediğim kızla ilişkiye girebiliyorum ama penisimi görünce hepsi korkup vazgeçiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yapabileceğim bir şey yok. Adam olacaksın, adam. Her önüne gelenle yatmaya kalkarsan ve kızları korkutursan bu işlerin sonu gelmez. Okul da bitmez. Senin yakışıklılığın mutluluğu sürdürmene yetmez. Uslu, iyi ol. Evlendiğinde sorunlar çözülür.

Bir türlü orgazm olamıyorum

27 yaşında, 5 aylık evliyim. Bir türlü orgazm olamıyorum. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de çok istekliyiz. Bize büyük sorun çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüz yüze gelerek öğrenebilirsiniz. Ama sizin iç güdüleriniz ve yetenekleriniz birçok şeyi halletmenize yeter. Kendini yargılama. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek, en azından ruhunuzu yormayın.

Sevgilim benden bıktı

18 yaşındayım. Günde 5-6 defa sevgilimle ilişkiye giriyoruz. Pompalı tüfek gibiyim, doymuyorum. Sevgilim bıktı, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biliyorum ki sen kişilik sahibi, hiç yalan söylemeyen, her alanda güvenilir bir gençsin. Ama ben sana hiç ama hiç inanmadım. Yaşının pırlantası okurum. Neyin peşindesin? Bir kızla 5-6 cinsel ilişki için kızları nereden buluyorsun? 5-6 ilişkinin ne olduğunu biliyor musun? Yaşın deli fişek. Bu işler için her an hazır mı yatak döşek? Kapı arkası, kapkaç usulü bile olsa bu fırsat bulunmaz. Belki de erken boşalman vardır. Dokun, pır yani kuş uçtu. Ancak hatalı atlayış olduğu için bu sayılar skora girmedi. Hocan seni hayalinle baş başa bıraktı. Sana yüz veren kızlara da ters ters baktı.

KIZDAN KOKU GELİRMİŞ

25 yaşındayım. Abilerim şöyle dedi: “Gerdek gecesinde kan geldikten sonra kıza 4-5 gün elini sürme. Eğer beklemezsen kızın cinsel organını hayatı boyunca kötü bir koku sarar.” İlişkiler bu yüzden bitiyormuş, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, hele bir evlen. Evlilik yolu trafik standartlarına benzemez. Kayganı, taşlısı, topraklısı gibi çeşitleri vardır. İlk gün kurdele kesilir, özel açılımdan sonra yol haritası eşlerin karşısına çıkar. Mevsimlerin karı var, kışı var. Heyelan olur, deprem olur. Bu konudaki hesapları bizler yapar, sizlerin önüne sereriz. Bundan sonrası da size aittir. İlk gece sayı rekoru kıranların da sayısı az değildir. Gerçek iyi ki sana söyledikleri gibi değil. Diyelim ki açsın. Oturdun sofraya. İştah tavan yapmış, anlayışlı, biraz usta ve de sevecen ol yeter. Eşin tam amatör. Sen iyi bir kaptan ol. Duruma göre 1, 2, 3’e çıkabilirsin. Sonra 2 gün perhiz yap. Gerisini dert etme. Eşini de delirtme.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder