Spor İsmail Kartal'dan Ersun Yanal'a: Hocalığımı görecek

İsmail Kartal'dan Ersun Yanal'a: Hocalığımı görecek

Paylaş
İsmail Kartal'dan Ersun Yanal'a: Hocalığımı görecek

Fenerbahçe'nin başarılı çalıştırıcısı, geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığı Yanal'ın çok iyi bir insan ve teknik adam olduğunu söyleyerek, “Fenerbahçe'yi ve takımı iyi tanıyor. Ancak benim hocalığımı cumartesi günü tanıyacak” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan meslektaşı Ersun Yanal’a ince mesajlar... Karabükspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç teknik adam, “Ersun hoca her şeyden önce iyi bir insan. Bunun yanı sıra iyi bir teknik adam... Fenerbahçe’yi iyi tanıyor, oyuncuları iyi tanıyor. Ancak benim hocalığımı fazla tanımıyor. O yönümü cumartesi günü herkes gibi o da tanıyacak” diye konuştu.

‘O kadar param yok’


Trabzonspor’un güçlü bir rakip olduğuna dikkat çeken Kartal, “Güzel bir maç olmasını diliyorum. İkinci yarı ile birlikte şampiyonluk hedefine giden yolda çok önemli iki deplasman maçı kazandık. Uzun bir aradan sonra seyircimizin önüne çıkacağız. Umuyorum yine eski günlerde olduğu gibi 55 bin taraftarımız tribünleri doldurur, bizi destekler” ifadesini kullandı. Basında çıkan, “Gemi-yat alıyor” şeklindeki haberlere ise gülüp geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü “Haberler asılsız. Benim öyle bir parasal gücüm yok” sözleriyle iddiaları yalanladı.

Yusuf Dursun / Fanatik

Haberin Devamı