Spor İspanya düşmanını belirledi

İspanya düşmanını belirledi

Paylaş
İspanya düşmanını belirledi

İspanyol basını, Dünya Kupası 2. turunda İspanya'nın eşleştiği Portekiz'in Real Madridli futbolcusu Cristiano Ronaldo'yu "düşman" ilan etti

2010 Dünya Kupası’nda dün Şili’yi 2-1 yenerek, gruptan lider çıkan İspanya Milli Takımı’ndan yeniden umutlanmaya başlayan İspanyol basınında Marca gazetesi, "Cristiano hazırlan" başlığıyla manşetten verdiği habere, iç sayfasında da "Düşman Ronaldo" başlığını attı.

PORTEKİZ GOL YEMEDİ

İspanya’nın gruptan birinci çıkarak, ilk hedefini gerçekleştirdiğini yazan Marca, İniesta ve Villa’nın takımın en iyileri olduğunu kaydetti. Gazete, Portekiz’in güçlü bir rakip olduğunu, şimdiye kadar hiç gol yemediğini de vurguladı.

AS gazetesi de "Grup şampiyonu!" başlığını ön plana çıkartırken, "İspanya, kişisel becerilerini kullanarak Şili’yi geçiyor" diye yazdı.

"Cristiano hazırlan" başlığıyla verilen başmakalede ise "Ronaldo, biliyorsun ki sana hayranım, Don Kişot’un Mancha’sında doğmuşsun gibi sana hayranım, ama kader bizi salı günü karşı karşıya getirecek, sadece bir kere olsun kaybetmeni istiyorum" ifadelerine yer verildi.

Ülkenin diğer gazetelerinden El Pais’te, "İspanya kendini yeniden bulutların üzerinde hissedebilir. Büyük bir Şili’yi geçtik ve Brezilya ile karşılaşmayı şimdilik önledik", El Mundo’da, "Şili karşısında zorlanan, işkenceye tahammül edebilen İspanya, Ronaldo ile karşılaşacak", La Razon’da ise "İspanya uçuyor, şimdi sıra Ronaldo’da. Şili daha iyi oynadı, ama iki gol hediye etti" yorumları yer aldı.

Haberin Devamı