Spor İspanya galibiyeti kutluyor

İspanya galibiyeti kutluyor

Paylaş
İspanya galibiyeti kutluyor

2010 Dünya Kupası öncesi 42 yıl sonra deplasmanda Fransa'yı 2-0 yenen İspanya, oynadığı futbol ve attığı güzel gollerle beğeni topladı

Marca gazetesi, "Paris’in, Oley, Oley, Oley diye şarkı söylediği gün" ve "Paris’te dans" ifadelerini başlıklarında kullanarak, "İspanya’nın ezici üstünlüğü. İlk yarı bitmeden Villa ve Ramos’un güzel golleri maçın sonucunu belirledi.

Fransızlar’ın defansı yıkıldı, hücumda korkak ve kıt bir rakip vardı. Fransızlar Henry’yi ve teknik direktör Domenech’i istemiyor" değerlendirmesinde bulundu.

"HOROZUN TÜYLERİ YOLUNDU"

Diğer İspanyol gazetelerinde de şu ifadeler yer aldı: El Pais, "Fransa, İspanya’yı alkışlıyor. Milli takım, zayıf rakibine karşı üstünlüğünü gösteriyor ve oley dalgalarıyla kazanıyor. İspanya, Dünya Kupası’a doğru heyecan veriyor", El Mundo, "İspanya, Paris’te Fransa’ya kötü davranıyor", ABC "Horozun tüyleri yolundu ve güveç oldu!", AS "Oley, Oley...Milli takım, Fransa’ya fazla geldi!"

İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Vicente Del Bosque de maç sonrası basına yaptığı açıklamada, "İlk yarı iyi ve kolay bir oyun oynadık, orta sahada pozisyonumuzu iyi koruduk. Sadece daha da yoğun oynayabilirdik" dedi.

CASILLAS 102. KEZ MİLLİ OLDU

Bu arada 102. milli maçına çıkan kaleci İker Casillas, Raul Gonzalez’in oynadığı milli maç sayısını yakalarken, en fazla milli formayı giyen futbolcu olarak önünde sadece 126 kez milli olan eski kaleci Andoni Zubizarretta kaldı.

GÜİZA 3. FORVET


Öte yandan Fenerbahçe’de forma giyen Daniel Güiza’da Fransa karşısında forma giydi. 80. dakikada Silva’nın yerine oyuna giren Güiza için yapılan yorumlarda, "O, Dünya Kupası’nda Milli Takımın 3. forveti olacak.

Del Bosque’nin gözünde Villa ve Torres’den sonra Güiza geliyor. Güiza, Negredo’ya karşı bilek güreşini kazandı" denildi.

2

Haberin Devamı