Spor İspanyol basını Pellegrini'yi kovdu

İspanyol basını Pellegrini'yi kovdu

Paylaş
İspanyol basını Pellegrini'yi kovdu

İspanyol basını, sezonun sona ermesinin ardından Real Madrid kulübünün, teknik direktör Manuel Pellegrini'nin görevine son vereceğini iddia etti

Marca gazetesi, "Manuel kovuldun" ifadesini manşetinde kullanırken, "Kilit bir maçta yine hata yapıyor. Barcelona son maçta yenilseydi bile Real Madrid şampiyon olamayacaktı. Pellegrini, sezonu boş kapattı" yorumunda bulundu. "Adil şampiyon, adil kovulma" şeklinde ifadeler kullanarak, Barcelona’nın şampiyonluğunun ne kadar adilse Pellegrini’nin kovulmasının da o kadar adil olacağını savunan İspanyol spor gazetesi, hiçbir kupa kazanmayan Şilili teknik adamın başarısız olduğunu belirtti.

YERİNE JOSE MOURINHO GELECEK

AS gazetesi de hafta sonuna kadar Real Madrid kulübünün, Pellegrini’yi görevden alacağını, yerine ise İnter’in teknik direktörü Jose Mourinho’nun geleceğini ileri sürdü.

Bu arada, Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano da basına yaptığı açıklamada, Pellegrini’nin geleceği hakkında kulüpte iç tartışmanın başladığını söyledi. Valdano, takımda ciddi değişiklikler olacağını, önemli futbolcuların takımdan ayrılıp yeni takviyeler geleceğini kaydetti.

Real Madrid’in bugün yapması öngörülen, ancak daha sonra iptal edilen sezonun son antrenmanı ise İspanyol basınınca "Pellegrini’nin takımla vedalaşması" olarak yorumlandı.

Real Madrid Kulübü, 2003-2004 sezonundan bu yana 9 teknik direktör değiştirdi.

AA

Haberin Devamı