Spor İspanyollar Mesut'a bayıldı

İspanyollar Mesut'a bayıldı

Paylaş
İspanyollar Mesut'a bayıldı

İspanyol basını, Avustralya'yı 4-0 yenen Almanya'nın yıldızı olarak Mesut Özil'i seçerken, Türk asıllı futbolcuya övgüler yağdırdı

AS gazetesi, Dünya Kupası’nda beklenmedik bir Almanya’nın sahaya çıktığını ve bunun baş aktörünün Mesut Özil olduğunu yazdı.

"Özil, nadir bulunur bir futbolcu ve Almanya onun değerini bilmeli. Türk orijinli futbolcu, Almanya’yı çok değiştirmiş" diyen AS, Almanya’nın kupa için aday olduğunu gösterdiğini savundu.

ALMAN BASININDAN MESUT'A ÖVGÜ

Marca gazetesi de "Almanlar, Özil ile baş döndürücü bir hızla uçuyorlar" ifadesini başlığına çıkardı. Özil için genç, yetenekli, hızlı, hayal gücü yüksek tanımlarını yapan İspanyol gazetesi, Almanların çok formda bir başlangıç yaptığını vurguladı.

Diğer İspanyol gazetelerinde ise El Pais, "Almanya’dan olağanüstü başlangıç. Özil’den resital", El Mundo, "Özil, Almanların rahat galibiyetine liderlik ediyor" ifadeleri kullandı.

Mesut, İspanyol basınında şimdiden Dünya Kupası’nın ideal ilk 11’ine girerken, Barcelona ve Real Madrid’in bu futbolcuyla ilgilendikleri de hatırlatıldı.

Haberin Devamı