Gündem Isparta talihliyi arıyor

Isparta talihliyi arıyor

Paylaş
Isparta talihliyi arıyor

Isparta talihliyi arıyor

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde 30 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanan "3326924" numaralı çeyrek biletin satıldığı bayii, Isparta merkezden çıktı.

Haberin Devamı

Kutlubey Mahallesi Kafeler Sokağı’nda faaliyet gösteren 003 No’lu Bayii Ziya Danışman, gazetecilere, bileti kimin aldığını bilmediğini, ancak 15-20 Aralık 2009 tarihleri arasında satış yaptığını kaydetti.

Büyük ikramiyenin Isparta’ya çıkacağının içine doğduğunu ifade eden Danışman, Isparta’da 1977’den beri bilet satışı yaptığını, büyük ikramiyeyi kazanan bileti satmış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Şu ana kadar birçok kişinin biletini kontrol ettirdiğini anlatan Danışman, "Herkes onu arıyor ama şu anda kim olduğu belli değil" dedi.İkramiyenin gerçek ihtiyaç sahibi birine çıkmış olmasını umut ettiğini söyleyen Ziya Danışman, şanslı kişinin Isparta’yı da unutmamasını ve yararlı işler yapmasını diledi.

Haberin Devamı

Kendine ayırdığı biletin de aynı seriden olduğunu belirten Danışman, "Ben de aynı seriden bilet aldım ama iki rakamla kaybettim. Bunun şokunu yaşıyorum. Teselli ikramiyesi alacağım" diye konuştu.

Çekilişte büyük ikramiyeyi bir numara farkla kaçıran Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi İlker Yılmaz da bayiye gelerek, kendisine çıkan ikramiyeyi öğrendi. Biletinin "3326923" numaralı olduğunu kaydeden Yılmaz, gece uyuduğunu, arkadaşları vasıtasıyla büyük ikramiyeyi bir numara ile kaçırdığını öğrendiğini söyledi.

Şu ana kadar da hiçbir hayal kurmadığını anlatan Yılmaz, "Bileti aldım ama çıkacağını bile umut etmiyordum. Bir numara ile büyük ikramiyeyi kaçırdım. 7 bin 500 TL’lik teselli ikramiyesi alacağım" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DAKİ BİR BİLET BAYRAMPAŞA’DAKİ BAYİDEN SATILDI

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 30 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çıktığı "3326924" numaralı çeyrek biletten biri Bayrampaşa’daki bayiden satıldı.

Büyük ikramiyenin paylaşıldığı çeyrek bileti satan Bayrampaşa’daki Milli Piyango Bayi Mürsel Boylu, ilçede 15 yıldır kırtasiyecilik yaptığını, 12 yıldır Sayısal Loto, 3 yıldır da Milli Piyango sattığını söyledi. Milli Piyango biletlerini sadece yılbaşından yılbaşına sattığını belirten Boylu, büyük ikramiyenin kendi bayisinden satılan bilete çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Boylu, "İnşallah hayırlı bir yere gitmiştir. Hayırlısıyla parayı kullanmayı becerir. Hiç olmadı fakir fukaraya da faydası olur" dedi.

Haberin Devamı

"Kendim için de bilet aldım, ancak bir üst serisini almışım. Bir alt serisi de arkadaşımıza çıkmış" diyen Boylu, şunları kaydetti: "29 Kasım 2009 tarihinde biletleri aldım. Toplam 700 adet satış yaptım. Hepsi çeyrek biletti. Burada bilet az satıldığı için çok fazla almama gerek yoktu. Normal satışımızı yaptık. Bugün henüz biletini alıp gelen olmadı. Benim bayimden daha önce böyle büyük bir ikramiye çıkmamıştı. Yalnız 10 Numara oyununda, 92 bin TL çıkmıştı. Bayi olarak, şanslı arkadaşlarımızı bekliyoruz. Kime çıktığını tahmin ediyorum. Bana bir de ev sözü vardı. İnşallah yerine getirir. 3-4 tane bilet almıştı. Serinin içinden seçerek aldı. 7,5 milyon TL’yi zaten fazla yiyemeyeceğine göre bize de yardım etmesini, sözünü yerine getirmesini bekleriz."

Bu arada, Milli Piyango Bahçekapı Şube Müdürü Veli Pan, büyük ikramiyenin İstanbul’daki diğer ortağı olan çeyrek biletin ise başbayileri ING Bank’ta görüldüğünü söyledi.

Haberin Devamı