Gündem Isparta'da kaza: 4 ölü

Isparta'da kaza: 4 ölü

Paylaş
Isparta'da kaza: 4 ölü

Isparta-Antalya Karayolu'nun Tüneller mevkisinde bir otobüsün devrilmesi sonucu 4 kişi ölürken, 38 kişi de yaralandı

Bir kargo şirketinin Antalya’da yapacağı; meslekte 5, 10 ve 15 yılını dolduran çalışanlarına plaket törenine katılacakları İstanbul’dan getiren yolcu otobüsünün Isparta’da devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 38 kişi de yaralandı

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak devrilen 06 MDK 44 plakalı otobüsde bulunanlardan kargo şerketinin şube müdürleri Ayşegül Polat, Metin Eren ve Cüneyt Odabaş kaza yerinde, Eyüp Bayrak’ın ise hastaneye götürülürken öldü.

Kazada yaralananlardan Hasan Kekeç’in olay yerindeki görevliler tarafından önce hayatını kaybettiğinin belirtildiği, ancak SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı.

KARGO ŞİRKETİ TOPLANTIYI DURDURDU

Kaza nedeniyle kargo şirketinin Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenleneceği ’Yıllık Başarı Değerlendirme Toplantısı başlatılmadı. Toplantının yapılacağı Sueno Hotel Beach’e basın mensupları alınmazken, şirket yetkililerinin akşamüstü kriz toplantısı yapacağı ve duruma göre toplantıyı iptal edebilecekleri belirtildi.

Toplantı için Türkiye ’nin dört bir yanından şirket çalışanları ise otele gelmeye devam ediyor. Toplantı için gelen kargo çalışanlarının üzüntülü olduğu ve gelişmeleri televizyondan takip ettikleri belirtildi.