Türkiye (Son Dakika) İşportacı akrabaların kavgası: 4 yaralı

İşportacı akrabaların kavgası: 4 yaralı

Paylaş
İşportacı akrabaların kavgası: 4 yaralı

İşportacılık yapan 2 akraba aile arasında çocuk yüzünden çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 4 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı

Şanlıurfa'da işportacılık yapan 2 akraba aile arasında çocuk yüzünden çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 4 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, Eyüp Peygamber Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı sokakta işportacılık yapan Büyükkaplan ve Ayhan ailelerinin çocukları akşam saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışma, aile büyüklerinin de katıldığı, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Sokakta taş ve sopalı kavganın olduğunu görenler durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra kavga edenleri ayırdı. Sağlık ekipleri de kavgada yaralanan Ayhan Aslan, Feride Özdilek, Ümit Büyükkaplan ile Perihan Büyükkaplan’ı ambulanslarla hastaneye götürdü.

Polis ekipleri kavgaya karışan 4 şüpheliyi gözaltına alıp polis merkezine götürdü. Kavga eden gurubun işportacılıkta sattığı ayakkabı ve giyim malzemeleri kavga sırasında sokağa dağıldı. Zabıta ekipleri sokağa dağılan malzemelerin toplanması için tarafları uyarırken, polis ekipleri de boş araziye park edilen işportacılara ait araçların kaldırılması için anonslar yaptı. Polis olası yeni kavgaya karşı devriye görevinde bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberin Devamı

DHA