Ekonomi ISS Türkiye Elmas Ödülü'nü kazandı

ISS Türkiye Elmas Ödülü'nü kazandı

Paylaş
ISS Türkiye Elmas Ödülü'nü kazandı

Türkiye’de hizmet sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan ISS Türkiye, 2016 yılında sergilediği üstün performansı 2017 yılında da sürdürüyor

Temizlik, Güvenlik, Catering ve haşere kontrol ve bitki bakım alanlarında tesis yönetimi hizmeti veren dört ana şirketten oluşan ISS Türkiye bünyesinde yaklaşık 30 bin kişi çalışıyor. Geçen yılı 1,3 milyar TL ciro ve yüzde 24 büyümeyle tamamlayan şirket, büyümede yüzde 15 ve istihdamda yüzde 12 artış şeklinde belirlediği 2017 hedeflerine ilk altı ayın sonunda yaklaşmayı başardı.

Şirketin Türkiye ayağının bu performansı küresel ölçekte de dikkat çekti. Merkezi Danimarka’da bulunan çok uluslu ISS World, 2016 Yıllık Raporu’nda, 2016’da gerçekleşen yüzde 3’lük organik büyümenin yanı sıra iş hacmi genişlemesi, ciro artışı ve yüksek kârlılık konularında kaydedilen başarılarda ISS Türkiye’nin önemli pay sahibi olduğuna özellikle vurgu yaptı.

53 ÜLKE ARASINDAN SIYRILDI

ISS World’ün geleneksel olarak her yıl verdiği ISS Elmas Ödülü’ne, grup çatısı altındaki 53 ülke arasından sıyrılan ISS Türkiye layık görüldü. Şirket 2015 yılında da aynı ödülün sahibi olmuştu.

Haberin Devamı