Gündem İşsiz damat vahşeti

İşsiz damat vahşeti

Paylaş
İşsiz damat vahşeti

35 yaşındaki kadın, boğazı kesilerek öldürüldü. 5 yaşındaki oğlu da bıçak ve baltayla ağır yaralandı. Vahşeti, bir bilezik uğruna işsiz damadın gerçekleştirdiği ortaya çıktı

Bursa’da ilk evliliğinden 4, ikinci evliliğinden 1 çocuğu olan Ayşe Gökçe (35) önceki gece saat 23.30’a kadar sohbet ettiği annesini uğurladıktan sonra evinde saldırıya uğradı.

İkinci eşinden de boşanan Gökçe, eve gelen bir kişi tarafından, oturma odasında yaklaşık 10 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

ANNESİNİN CESEDİNE SARILMIŞ

Saldırgan, Ayşe Gökçe’nin oğlu Hasan Bayram’ı da (6) çeşitli yerlerinden balta ve bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Olay, Gökçe’nin dün sabah temizlik görevlisi olarak çalıştığı düğün salonuna gitmemesi üzerine ortaya çıktı.

Yakınları arka bahçeden girdikleri evde Ayşe Gökçe’nin cesedi ile ona sarılmış kanlar içindeki oğlu Hasan’ı buldu. Hastaneye kaldırılan Hasan, eve en son ablası Nuriye’nin kocası Güner Orhan’ın (24) geldiğini söyledi.

Bunun üzerine Göner Orhan gözaltına alındı. Cinayette kullandığı küçük balta ve kanlı elbiseler evinde bulunan damat sorgusunda suçu itiraf etti. 1.5 yıldır işsiz olduğunu söyleyen Orhan, ifadesinde şunları söyledi:

“Eşim doğum için hastanede yatıyordu. Param yoktu. Kayınvalidem eşime sürekli olarak ‘Ondan ayrıl yanıma gel. Ben sana bakarım’ diyordu. Üç gün önce kayınvalideme gidip bileziğini istedim.

Vermedi. Dün gece yarısı eve gidip onu öldürdüm. Uyanmasaydı Hasan’a zarar vermeyecektim. Sonra bileziği alıp evden ayrıldım. Sabah bileziği kuyumcuya sattım” dedi.

Hüseyin TÜCCAR-Selahattin BUDAKOĞLU/DHA