Gündem İşsizlik bunaltınca anne-babasını evden attı

İşsizlik bunaltınca anne-babasını evden attı

Paylaş
İşsizlik bunaltınca anne-babasını evden attı

Adana'da işsizlik sonucu bunalıma giren 2 çocuk babası Yakup Yılmaz, kavga ettiği anne ve babasını, sağanak yağmura aldırmadan evden dışarı atıp kapıyı kilitledi

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, Yılmaz’ı bir saatlik görüşme sonucu kapıyı açmaya ikna etti. Dumlupınar Mahallesi 38096 Sokak’ta oturan inşaat işçisi Yakup Yılmaz, uzun süre iş bulamayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Eşi ve 2 çocuğuna bakabilmek için sürekli annesi Fatma ile babası Bozan’dan destek alan Yılmaz, bugün öğlen saatlerinde küçük kızına çikolata almak istedi, parası olmadığı için de 2 katlı müstakil evin üst katında oturan babasından para istedi.

Çalışmayan oğlunun isteğine olumsuz cevap veren Bozan Yılmaz, "Ben sana da çocuklarına da bakmak zorunda değilim. Git kendine iş bul çalış, para kazan. Yeter artık" dedi.

Sözler karşısında sinir krizine giren Yakup Yılmaz, anne ve babasını tartaklayıp evden dışarı attı. Yağmur altında sokakta kalan yaşlı çifte komşuları sahip çıktı. Komşuya sığınan çift, akşam saatlerinde kendi evlerine gitmek istediklerinde oğlu tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Yakup Yılmaz’a kapıyı açtırmak için uzun süre dil döktü.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir saatlik görüşme sonrasında hastaneye gidip tedavi olmayı kabul eden Yakup Yılmaz evden çıkarken, yaşlı çift de içeri girdi. Tedavi için hastaneye götürülmek istenen Yakup Yılmaz, "Ben hastayım, çalışamıyorum. Rapor almak istedim, rüşvet istediler. Annem, babam bana bakmıyor. Ben onların çocuklarıyım, bana bakmak zorundalar" dedi.

Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)