Türkiye (Son Dakika) İstanbul-Ankara istikameti trafiğe açıldı

İstanbul-Ankara istikameti trafiğe açıldı

Paylaş
İstanbul-Ankara istikameti trafiğe açıldı

TEM'in Bolu Dağı Tüneli geçişinde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle, trafik durma noktasına geldi. Yaklaşık 1 saat kapalı kaldıktan sonra trafik yeniden açıldı

Kaza Tem Hasdal mevkii, Ankara istikametinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi.Abdurrahman Esenler'in kullandığ TIR, trafik yoğunluğu nedeniyle aniden yavaşlayarak durdu. Bu sırada arkadan gelen TIR da aniden durmak zorunda kaldı. Arkadan gelen 3 kamyon ise hızını alamayınca zincirleme kaza meydana geldi.

Haberin Devamı

Kazada TIR şoförleri yara almazken, kamyon şoförleri, Yavuz Akkaya ve Temel Erol olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Hafif yaralanan kamyon şoförü Hakan Sofuoğlu'nun tedavisi ise olay yerinde yapıldı. Kaza nedeniyle Tem Ankara istikametinde, trafik durma noktasına geldi. İki şerit yaklaşık 1 saat kapalı kaldı

Olay yerine giden polis ekipleri ve Karayolları görevlileri, kaza yapan araçları kaldırdıktan sonra trafik yeniden tüm şeritlerde açıldı. TIR sürücüsü Esenler, "Trafik durunca durdum. Arkadan gelenler çarptı" diye konuştu.

DHA