Gündem İstanbul Barosu seçimlerinde İsmail Kahraman’a protesto

İstanbul Barosu seçimlerinde İsmail Kahraman’a protesto

Paylaş
İstanbul Barosu seçimlerinde İsmail Kahraman’a protesto

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Oyunu kulanan Kahraman, baro başkanı adaylarının stantlarını gezdi ve kongreden ayrıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanlığı için oy kullanmaya geldiği Haliç Kongre Merkezi’nde, bir grup avukat tarafından protesto edildi.





5 ADAY YARIŞIYOR

İstanbul Barosu Başkanlığı için 5 adayın yarıştığı seçimlerde oy kullanma işlemi Haliç Kongre Merkezi'nde sürüyor. Baroya kayıtlı üyeler, erken saatlerden itibaren kongre merkezine gelerek oy vermeye başladı.

İstanbul Barosu, oy kullanacak üyelerin ulaşımı için kongre merkezine ücretsiz otobüs ve tekne servisi düzenlediğini de duyurdu.

Mevcut başkan Ümit Kocasakal'ın aday olmadığı kongrede, Hukukun Üstünlüğü Platformu'nun adayı Mehmet Sarı, Özgürlükçü Çağdaş Avukatların adayı Several Ballıkaya Çelik, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubunun adayı Mehmet Durakoğlu, İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu'nun adayı Ali Rıza Kaplan ve Avukat Hakları Grubu adayı Ömer Kavili yarışıyor.

İHA