Spor İstanbul Başakşehir, Manisa deplasmanında

İstanbul Başakşehir, Manisa deplasmanında

Paylaş
İstanbul Başakşehir, Manisa deplasmanında

İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u mağlup ederek üst sıralardan kopmak istemiyor.

Ligin 22. haftasına 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgiyle 35 puanla 4. sırada giren lacivert-turunculular, Avrupa kupalarına katılma iddiası açısından yerini korumak için Manisa’dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Geçen hafta Gaziantepspor’u tek golle geçen İstanbul temsilcisi, bu sezon deplasmanda 4 galibiyet, üçer beraberlik ve yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı İstanbul Başakşehir, Semih Şentürk’ün 3 ve Epureanu’nun golleriyle rakibini 4-0 mağlup etmişti.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Akhisar Belediyespor ise 12 maçlık galibiyet özlemini iki hafta önce Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’u yenerek dindirdi. Ligde 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgiyle 25 puanı bulunan Manisa temsilcisi, son maçında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 2-1 yenme başarısı gösterdi.

Akhisar Belediyespor bu sezon sahasından hiç beraberlikle ayrılmazken, taraftarının önünde 3 galibiyet ve 7 yenilgi yaşadı.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.

AA

Haberin Devamı