Yaşam İstanbul Coffee Festival Küçükçiftlik Park’ta

İstanbul Coffee Festival Küçükçiftlik Park’ta

Paylaş
İstanbul Coffee Festival Küçükçiftlik Park’ta

dsm group tarafından Paşabahçe ana sponsorluğunda 3’üncüsü gerçekleştirilecek İstanbul Coffee Festival, bu yıl 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasından Küçükçiftlik Park’ta düzenleniyor

Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında kahveye dair her şeyin yer aldığı İstanbul Coffee Festival’i Paşabahçe ana sponsorluğunda Küçükçiftlik Park’ta düzenliyor.

Festival biletleri Biletix üzerinden satışa sunuluyor. Özellikle 3’üncü dalga kahve akımının önde gelen markalarını ve bu akıma bağlı yaşam kültürünü tek çatı altında toplayan İstanbul Coffee Festival’de İstanbul’un önde gelen kahve dükkanları, çekirdek kahve markaları, kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetler ve tasarım ürünleri yer alacak.

Kahveyle ilgili 200’e yakın markanın yer alacağı festivalde tadım ve ikramların yanı sıra interaktif workshoplar, profesyonel eğitimler, seminerler, akustik konserler, SCAE Şampiyonası, sanat sergisi ve canlı sanat performansları gibi daha birçok ilgi çekici etkinlik yer alıyor.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK KAHVE FESTİVALİ


2015’te 25 bin 500 ziyaretçisi ile Türkiye’nin en büyük kahve etkinliğine imza atan İstanbul Coffee Festival, resmi
rakamlarla Avrupa’nın da en büyük kahve festivali ünvanına sahip.

Geçen yıl ‘Kahveye Yolculuk’ teması ile gerçekleşen İCF, bu yıl ‘Şehrin Kalbinde’ teması ile İstanbul’un en merkezi noktasına taşınıyor.

Norveç, Berlin, El Salvador, Yunanistan, İngiltere ve Amerika’dan gelecek kahve uzmanları da festivalde
coffeeshop’lara profesyonel eğitim vermek üzere hazır olacaklar. Uzmanlar, cuppingtasting yaptırarak artizan kahveyi tanıtacak ve yenilikler konusunda bilgi verecekler.

Haberin Devamı