Spor İstanbul Cup'ta sürpriz yok

İstanbul Cup'ta sürpriz yok

Paylaş
İstanbul Cup'ta sürpriz yok

İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda Bulgar Tsvetana Pironkova, Rus Elena Vesnina, Rumen Sorana Cirstea ile Slovak Magdalena Rybarikova 2. tura yükseldi

ENKA Arena’da yapılan organizasyonda merkez kortta Alman Tatjana Melek ile karşı karşıya gelen turnuvanın 5 numaralı seribaşı Bulgar Pironkova, rakibini 7-6 ve 6-2’lik setler sonucunda 2-0 yenerek, bir üst tura çıktı.

Pironkova, 2. turda Başak Erdaydın-Avustralyalı Anastasia Rodionova maçının galibi ile karşılaşacak. Turnuvada A kortunda karşılaştığı Sırp Bojana Jovanovski’yi 6-2 ve 6-0’lık setlerle 2-0 yenen Rus Elena Vesnina da adını 2. tura yazdırdı.

Rus raket, 2. turda dün Kazak Yaroslava Shvedova’yı eleyen İsviçreli Stefanie Voegele ile karşı karşıya gelecek. B kortunda Özbek Akgül Amanmuradova ile karşılaşan Rumen Sorana Cirstea, mücadeleden 7-6 ve 6-3’lük setler sonucunda 2-0 galip ayrılarak, 2. tura çıkmayı başardı.

Cirstea, 2. turda Patty Schnyder (İsviçre)-Johanna Larsson (İsveç) maçının galibi ile oynayacak. C kortundaki mücadelede ise Slovak Magdalena Rybarikova, Alman Julia Schruff’u 6-3 ve 6-2’lik setlerle 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıktı.

Slovak oyuncu, 2. turda Anastasia Pavlyuchenkova (Rusya)-Polonyalı Marta Domachowska maçının kazananı ile karşılaşacak. Turnuva, tekler ve çiftlerde ilk tur mücadeleleriyle devam ediyor.

Haberin Devamı