Eğitim - Kariyer İstanbul'da 1000 öğrenciye 'Sınavdır Geçer' dedi

İstanbul'da 1000 öğrenciye 'Sınavdır Geçer' dedi

Paylaş
İstanbul'da 1000 öğrenciye 'Sınavdır Geçer' dedi

Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştirdiği “Sınavdır Geçer Konferansı”nda üniversitenin Aday İlişkileri Müdürü, eğitim uzmanı Servet Gülsün Şirin 1000 öğrenciye sınav ve meslek seçimi konularında yol gösterdi

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Okan Üniversitesi’nin, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın İstanbul ayağı, 28 Kasım 2017 Salı günü Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü – Bekir Okan Konferans Salonu’nda düzenlendi. Konferansa İstanbul’daki liselerden toplam 1000 öğrenci katıldı.

SUPERMAN MİSİNİZ, CLARK KENT Mİ?

Konferansta Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Servet Gülsün Şirin öğrencilere "Superman misiniz yoksa Clark Kent misiniz?” diye sordu. “Kendi hayatlarınızın kahramanı olabilirsiniz” diye ekledi.

Şirin’in konuşmasında öğrenciler üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları elde ettiler. Konuşmasında Okan Üniversitesi’nin burslarına da değinen Servet Gülsün Şirin, iş dünyasına en yakın üniversite vizyonuna sahip olan Okan Üniversitesi’nin farklılıklarından da söz etti.

Haberin Devamı