Gündem İstanbul'da dün yaşanan servisteki patlamada 'uzaktan kumanda' ihtimali

İstanbul'da dün yaşanan servisteki patlamada 'uzaktan kumanda' ihtimali

Paylaş
İstanbul'da dün yaşanan servisteki patlamada 'uzaktan kumanda' ihtimali

Dün İstanbul Pendik'te özel bir üniversiteye ait servis minibüsünde patlama meydana gelmiş ve 7 öğrenci yaralanmıştı. Olayla ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı

İstanbul'da özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan servis minibüsünde Sabiha Gökçen Havalimanı Aydınlı bağlantı yolunda dün seyir halindeyken patlama meydana geldi.

SERVİS ŞOFÖRÜ: 1.70 BOYLARINDA, ZAYIF...


Habertürk'te yer alan habere göre; Patlayıcı öğrenci görünümlü birinin servis aracına bıraktığı öğrenilirken, patlamada servisin şoförü ve 7 öğrenci yaralandı.Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan servis şoförünün "Saat 13.30' sıralarında öğrencileri almak için okulun önüne geldim. Beklerken 20-25 yaşlarında, kumral, 1.70 boylarında, zayıf, beyaz gömlek kot pantolonlu, kirli sakallı bir erkek valiz şeklinde bir çantayla arabaya bindi. Hemen sonrasında da aşağı indi ve 'Şoför abi ben hemen geliyorum' dedi. Tekrara araca binip binmediğini hatırlamıyorum" dedi.


YARALI ÖĞRENCİ: KAYIP ÇANTA YAZIYORDU


Yaralı öğrencilerden biri ise "Araca bindiğimde tekli koltuğna oturmak istedim. Ancak üzerinde 'kayıp çanta' yazan çantayı görünce arka koltuğa oturdumç Saat 14:00 sıralarında servis hareket etti. 20 dakika sonra da patlama oldu" dediği belirtildi.



İstanbul Pendik'te üniversiteye ait servis minibüsünde patlama!


'UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATILDI' İHTİMALİ


Olay yerinde çok sayıda çivi ve pil parçaları bulan polis, patlamaya sebep olan el yapımı bombanın uzaktan kumandayla da patlatılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.