Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da Fatih'te babası ve sevgilisinden işkence gören çocuk ifade verdi

İstanbul'da Fatih'te babası ve sevgilisinden işkence gören çocuk ifade verdi

Paylaş
İstanbul'da Fatih'te babası ve sevgilisinden işkence gören çocuk ifade verdi

İstanbul Fatih’te babası ve babasının birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından işkenceye uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki kız çocuğu, duruşmada verdiği ifadede, “Beni neden dövdüklerini bilmiyordum, yaramazlık yaptığım için olabilir. Çok canım acıyordu” dedi.

Eylül ayında Fatih Silivrikapı’da 5 yaşındaki öz kızı S.S.K.’nın üzerine kaynar su döktüğü, dişlerini kırdığı ve üzerinde sigara söndürdüğü iddia edilen baba İbrahim K. ve birlikte yaşadığı Hatice T.’nin yargılanmasına devam edildi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar İbrahim K. ve Hatice T. cezaevinden getirildi. Şikayetçi anne Kudret K. ile çocuk yuvasında devlet koruması altına alınan mağdur S.S.K. da ifade vermek üzere duruşmada hazır bulundu.


"KAYNAR SU DÖKTÜ, DİŞLERİMİ ÇEKTİ"


Anne Kudret K., olayı önce komşulardan duyduğunu söyleyerek, "Komşular üvey annesi ve babasının kızıma kötü davrandığını söylediler. S. son zamanlarda çok durgundu. Ben biraz konuştuktan sonra, beni benimsedikten sonra anlatmaya başladı. Ben ona 'Tekrar o kadına gitmek istiyor musun?' dedim. Hayır cevabı verince o zaman anlatmasını söyledim. Kızım bana Hatice T.'nin kendisini ısırdığını, üzerine çaydanlıkla kaynar su döktüğünü, yüzüne vurduğunu, dişlerini çektiğini söyledi" dedi.


"BABAM KEMERLE DÖVÜYORDU"


Kudret K., kızına "Neden babana anlatmadın?" diye sorduğunu belirterek, kızının "Babama söylediğim zaman bana kızıyordu, babam da beni kemerle dövüyordu" dediğini, sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi. Kudret K.'nın sözleri üzerine sanık İbrahim K., "Hakim bey siz ne biliyorsanız ben de o kadarını biliyordum. Günümün 4'te 3'ünü iş yerinde geçiyordum" dedi.

Haberin Devamı