Gündem İstanbul'da Ferrari takla attı! Trabzonsporlu Burak Yılmaz da araçtaydı

İstanbul'da Ferrari takla attı! Trabzonsporlu Burak Yılmaz da araçtaydı

Paylaş
İstanbul'da Ferrari takla attı! Trabzonsporlu Burak Yılmaz da araçtaydı

İstanbul Sarıyer'de sürücüsünün kontrolünden çıkan Ferrari taklalar atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, kaza yerinde sürücüyü bulamadı. Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın da araçta olduğu iddia edilmişti. Burak Yılmaz'ın mejaneri de kazayı doğrulayarak futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Kaza, 05.00 sıralarında İstanbul Sarıyer'de meydana geldi. 34 ET 0056 plakalı Ferrari marka spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı.


POLİS KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her ters dönmüş haldeki Ferrari ile cipin içini kontrol etti. Ne polis ne de itfaiye, araçta ve çevrede sürücüyü bulamadı.




"BURAK YILMAZ'I ALDILAR GÖTÜRDÜLER"


Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak Yılmaz'ın olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz ? diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnanla birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.



Görgü tanığı Ahmet Güler


BURAK YILMAZ'IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Burak Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili Fanatik'e açıklama yapan ve kazayı doğrulayandoğrulayan menajeri Ogan Tarhan yıldız futbolcunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Ogan Tarhan "Allah'a şükür Burak Yılmaz'ın durumu şuanda gayet iyi bir sıkıntı yok" dedi.

ALKOLLÜ MÜYDÜ?


Burak Yılmaz'ın kaza sonrası olay yerinden neden kaçtığı merak ediliyor. İstanbul'daki Kasımpaşa maçının ardından gece arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği tahmin edilen Burak Yılmaz'ın alkollü olduğu iddia ediliyor.





Kazadan sonra Ferrari'nin son hali...

BURAK YILMAZ KAZADAN ÖNCE PAYLAŞIM YAPTI


Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın Instagram'dan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

İşte o paylaşım:





Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, dün oynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçında gol attıktan sonra böyle sevinmişti