Gündem İstanbul'da iptal edilen seferler hangileri?

İstanbul'da iptal edilen seferler hangileri?

Paylaş
İstanbul'da iptal edilen seferler hangileri?

Yoğun sis nedeniyle İstanbul'da bazı ulaşım hatlarında iptaller var. Şehir Hatları, arabalı vapur seferleri ve tüm İDO seferleri yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Öte yandan Türk Hava Yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bütün seferlerini durdurduğunu açıkladı

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Arabalı vapur seferleri de iptal edildi. Dün akşam da yaşanan benzer iptaller sonrası özellikle Marmaray'da yoğun kuyruklar oluşmuştu. Sıranın dışarı taştığı kuyruklardaki İstanbullular sayıyla Marmaray'a alınmıştı.

İDO TÜM SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ


İDO, sis nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü ve araba vapuru seferlerini iptal etti.

GÖRÜŞ MESAFESİ 10 METREYE DÜŞTÜ


İstanbul’da dün tüm gün boyu etkisini sürdüren sis, bu sabah saatlerinde de etkili oluyor. İstanbul’da görüş mesafesi bazı bölgelerde yer yer 10 metreye kadar düşüyor. Büyükşehir Belediyesine ait panolarda trafikte ilerleyen araçlar sis yazısıyla uyarıldı. Trafikte ilerleyen araçlar ise uyarıları dikkate alarak sis lambalarını kullanarak ilerliyor. Boğaz çevresinde de etkili olan sis 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü adeta görünmez hale getirdi.


İstanbul'da yoğun sisin oluşturduğu olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir hatları bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Şehir hatlarının hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemeyeceğini duyurduğu seferler şöyle:

06:35 BÜYÜKADA-ADALAR-KADIKÖY-EMINÖNÜ
KARAKÖY-KADIKÖY ve EMINÖNÜ-ÜSKÜDAR seferleri
BESİKTAŞ-KADIKÖY seferleri
EMINÖNÜ-KADIKÖY seferleri
07:00 BEYKOZ-EMINÖNÜ
EMINÖNÜ-ADALAR




THY'DEN İPTAL AÇIKLAMASI


Türk Hava Yolları (THY), Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılması planlanan bütün seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "İstanbul hava sahasında görülen yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkış seferlerimiz 1 Mart 2017 tarihi 07.00 saati itibariyle durdurulmuştur. Hava koşullarındaki iyileşmeye bağlı olarak seferlerimiz yeniden aktif hale gelecektir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşları ile ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 4440849 numaralı çağrı merkezinden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise İstanbul Atatürk Havalimanı’nda herhangi bir gecikme yaşanmıyor.


Marmaray seferleri normale döndü