Türkiye (Son Dakika) İstanbul’da kaçak kurban kesimleri yine engellenemedi

İstanbul’da kaçak kurban kesimleri yine engellenemedi

Paylaş
İstanbul’da kaçak kurban kesimleri yine engellenemedi

İstanbul’da tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşlar kurbanlıklarını evin bahçelerinde, yeşillik alanlarda, oto yıkamacılarda ve parklarda kesti

İstanbul’un bazı semtlerinde yeşillik alanlarda kesilen kurbanlıklar aynı alanda etler parçalara ayrıldı. Sultangazi’de bazı kişiler boş arazide kurbanlarını sabah erken saatlerinde kesmeye başladı. Başakşehir Şahintepesi’nde de aynı manzara vardı. Kimi vatandaşlar boş arazide kurban keserken kimisi de kurbanlarını kesmeye hazırlanıyordu. Esenyurt’ta da benzer görüntüler kameraya yansıdı.


Bir kişinin, eti parkta bulunan spor aletine asarak parçaladığı görüldü.

Şişli’de de bayram namazı sonrası bazı vatandaşlar kurbanlık hayvanlarını kesmek için belediyelerin belirlediği kesimhaneler yerine bazı bölgelerdeki oto yıkamacılar ve açık alanları tercih etti. Sabah saatlerinde kurbanlıkları oto yıkama dükkanlarına getirenler kesimi buralarda yaptı.

ÇOCUKLARIN GÖZLERİ ÖNÜNDE KESİM

Çocukların da bulunduğu alanda kurbanlıkları güçlükle yere yatıranlar çocukların gözleri önünde kesim kaptı.

PARK KASABA DÖNDÜ

Kağıthane’de de bazı vatandaşlar kestikleri kurbanlıkların etlerini parçalamak için parkları tercih etti. Bir kişinin de eti parkta bulunan spor aletine asarak parçaladığı görüldü. Yine Kağıthane’de bir kişinin evinin bahçesinde kestiği kurbanı iş makinesine bağlayarak temizlemesi dikkat çekti.




Haberin Devamı