Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da lise öğrencisi Nazlıhan Köse intiharının sırrı Whatsapp’ta!

İstanbul'da lise öğrencisi Nazlıhan Köse intiharının sırrı Whatsapp’ta!

Paylaş
İstanbul'da lise öğrencisi Nazlıhan Köse intiharının sırrı Whatsapp’ta!

İstanbul'da eğitim gördüğü lisenin 3’üncü katından atlayarak intihar eden Nazlıhan Köse'nin WhatsApp konuşmalarından platonik âşık olduğu belirlendi

İstanbul Beyoğlu’nda, okuduğu fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 3’üncü katından atlayarak canına kıyan 14 yaşındaki Nazlıhan Köse, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nazlıhan Köse için Çağlayan Yeni Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları, arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

BABASI İNTİHAR ETTİĞİNE İNANMADI


Kızının intihar ettiğine inanmadığını söyleyen baba Adem Köse, şüphelerini, “Kaymakam ve müdür bey bana düştüğü sırada sınıfta 3 kişi olduğunu söyledi. Fakat sınıf kalabalıkmış. Kış vakti camın açık olması, orada herhangi bir nöbetçi öğretmenin olmaması aklıma türlü türlü senaryolar getiriyor. Kızımın ölümünde şaibe var. Ben öyle görüyorum. Bazı çocukların ifadelerinin tekrar alınmasını istiyorum. Onu seven bazı arkadaşları da ‘Ona atlaması için telkinde bulundular, ‘Atla, atla’ dediler’ bilgisini verdi“ şeklinde anlatmıştı.

KARŞILIKSIZ AŞK MI?


Gazete Habertürk'ten Merve Günver'in haberine göre olayın ardından Beyoğlu İlçe Emniyet Çocuk Bürosu ekipleri Nazlıhan’ın cep telefonu incelemeye aldı. Telefonundan çıkan WhatsApp konuşmalarından, Köse’nin okuldan bir öğrenciye platonik âşık olduğunun belirlendiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı