Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da sahte gözlük ve kol saati operasyonu

İstanbul'da sahte gözlük ve kol saati operasyonu

Paylaş
İstanbul'da sahte gözlük ve kol saati operasyonu

İstanbul Fatih’te bir işhanına yapılan baskında kullananlarda kanser hastalığına neden olan binlerce gözlük ve kol saati ele geçirildi. Kaçak tütün ve elektronik sigaraların da ele geçirildiği baskında 1 Türk ve 2 Suriyeli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri yaptıkları alan ve istihbarat çalışmalarında, piyasaya tezgahtarlar üzerinden taklit ve kaçak gözlük, kol saati, elektronik sigara ile tütün ve pipo süreceğini belirlediği bir şebekeyi takibe aldı.

Yapılan takip ve izlemelerde, Fatih Süleymaniye mahallesinde bir işhanının Bodrum katını kiralayıp burada kaçak ve taklit malları depoladığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi.


3 GÖZALTI


Uzmanlar tarafından yapılan incelemede kanser ve zührevi hastalıklara neden olan kanserojen madde ve bakteriler taşıdıkları belirlenen kaçak ve taklit malların sahibi olarak Suriye uyruklu iki kişi ve Türkiye uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Detaylı incelemeye alınan taklit ve kaçak mal ve eşyalarla ilgili inceleme devam ediyor

Ferit Zengin/Milliyet

Haberin Devamı