Gündem İstanbul'da trafik yoğunluğu! Bu haritaya bakmadan dışarı çıkmayın

İstanbul'da trafik yoğunluğu! Bu haritaya bakmadan dışarı çıkmayın

Paylaş
İstanbul'da trafik yoğunluğu! Bu haritaya bakmadan dışarı çıkmayın

İstanbul'da bugün geçtiğimiz yıllardaki bayramların aksine trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ana arterler, köprü ve bağlantı yolları tıkalı. Trafik yoğunluğu an itibariyle yüzde 50'lerde...

İstanbul'da özellikle Avrupa'dan Asya'ya geçişte iki köprüye giden ana yollar sabah saatlerinden itibaren tıkandı. Otomobillerin hızı zaman zaman 5 kilometreye kadar düştü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiği Asya yakasına geçişte Haliç'ten başlarken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiği ise Gaziosmanpaşa'dan başlıyor.


TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 50'LERİ BULDU


Bayram günü İstanbul genelinde trafik yoğunluğu yüzde 50'leri bulurken, özellikle köprülere giden yollar neredeyse kilitlendi. Hem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü hem de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan yollar sabah saatlerinden beri tıkalı. Tıkanıklık Avrupa'dan Asya'ya geçişte yaşanıyor. 15 Temmuz köprüsü trafiği Haliç'ten başlarken, Fatih Sultan Mehmet tarfiği ise Gaziosmanpaşa'ya kadar uzanıyor.

Trafik akışı zaman zaman 5 kilometreye kadar düşmüş durumda. Öğlen saatlerinden itibaren ise yoğunluk pek çok ana yola da yayıldı.

İşte İstanbul'daki trafik yoğunluğu: