Gündem İstanbul'da yağmur ne zaman bitecek? (İstanbul hava durumu)

İstanbul'da yağmur ne zaman bitecek? (İstanbul hava durumu)

Paylaş
İstanbul'da yağmur ne zaman bitecek? (İstanbul hava durumu)

İstanbul'da gece aralıklarla yağan yağmur sabah saatlerinde şiddetlendi. Sabah 8.30'da havadaki kara bulutlar nedeniyle gün aydınlanmadı. Herkes İstanbul'daki yağmurun ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki, İstanbul'daki yağmur ne zaman bitecek? İşte İstanbul'daki yağmurun biteceği tarih...

İstanbul'da şiddetli yağış nedeniyle bir çok yeri su bastı, yollarda mahsur kalan araçlar var. Çeşitli metro istasyonlarını da su bastı. Yoğun yağış İstanbul'da trafiği kilitledi, toplu ulaşımı da olumsuz etkiledi. AKOM sel ve su baskınlarına karşı İstanbulluları uyardı.


SAAT 15.00'TEN İTİBAREN ETKİSİNİ AZALTACAK


Sabah saatlerinde yapılan açıklamalara göre, İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olan ve sağanağın, öğle saatlerinde etkisini artırıp, akşama kadar fırtına şeklinde devam etmesinin beklendiği; yağışların yarın da etkisini sürdüreceği belirtilmişti.

Ancak saat 13.00 sularında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, İstanbul'da yağış bugün saat 15.00'ten itibaren etkisini azaltacak


AKOM: RÜZGAR ÇATILARI UÇURABİLİR


İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi(AKOM) fırtına şeklinde esebilecek rüzgar nedeniyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesine karşı tedbirli olunmasını istedi.

İşte İstanbul'daki son durum ve beklenen hava durumu...





METEOROLOJİ DÜN UYARMIŞTI


Meteoroloji'den dün yapılan açıklamada, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden sonra ve yarın (bugün) İstanbul, Bursa ve Yalova çevreleri ile Batı Karadeniz kıyılarında (Düzce, Zonguldak ve Bartın) yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli; Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise şiddetli ve yer yer aşırı olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.