Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da yapı markette yangın

İstanbul'da yapı markette yangın

Paylaş
İstanbul'da yapı markette yangın

İstanbul Ümraniye Dudullu Mahallesi Aybars Caddesi üzerinde bulunan bir yapı marketin depo kısmında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Yangın, Ümraniye Dudullu Mahallesi Kürkçüler Caddesi'nde bir bulunan bir yapı marketin depo kısmında saat 19.00 sıralarında çıktı.

Depodaki kömürlerin bulunduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler 500 metrekarelik bir alana kurulu deponun bitişiğindeki 5 dükkâna sıçradı. Dükkanların da çatı kısmı yanarken vatandaşlar olayı itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Ekipler yangına müdahale ederken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ


Vatandaşlar yangının söndürülmesi için itfaiye erlerine yardım etti. Hortumları duvarların üstünden atlatan vatandaşlar itfaiye erlerinin işlerini kolaylaştırdı.Bazı esnaflar yangına aldırış etmeden dükkanlardan mallarını çıkartmaya çalıştı. Yangından çıkan dumanlara aldırış etmeyen vatandaşlar burunlarını kapatarak çalışmaları izlediler. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulunurken yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı. Yangında herhangi bir ölü veya yaralanma olmazken depoda ve dükkanlarda maddi hasar meydana geldi.

DHA

Haberin Devamı