Gündem İstanbul'da yeni su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da yeni su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

Paylaş
İstanbul'da yeni su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da dün sabah saatlerinden itibaren Güngören, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinin bir kısmında su kesintisi yaşandı. Bugün de Başakşehir, Fatih, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Üsküdar ve Bakırköy'ün bazı ilçelerinde su kesintisi yaşandı. Bu arıza sonrası vatandaşlar "İstanbul'da sular ne zaman gelecek?" sorusunu sorarak bir yanıt almaya çalıştı.

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? sorusu iki gündür en çok araması yapılan konu oldu. Dün birçok ilçede su kesintisi yaşanırken bugün de Başakşehir, Fatih, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Üsküdar ve Bakırköy'ün bazı ilçelerinde su kesintisi yaşandı. Vatandaşlar, konu için bilgi almak istedi ve suların ne zaman geleceğini merak etti.

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ konu hakkında "Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." dedi.

Bakırköy, Başakşehir, Maltepe'de suların 20.00'de geleceği öngörülüyor. Fatih'te 21.00, Kartal'da 19.30, Sultanbeyli ve Üsküdar'da 19.00 civarı bitirlmesi öngörülüyor.