Spor İstanbul'daki esrarengiz yer! Athena Gökhan'ın katkılarıyla...

İstanbul'daki esrarengiz yer! Athena Gökhan'ın katkılarıyla...

Paylaş
İstanbul'daki esrarengiz yer! Athena Gökhan'ın katkılarıyla...

O Ses Türkiye programında üstlendiği jürilik görevinin ardından Athena Gökhan, milyonların sevgilisi oldu. Tahmin edilemez kişiliği ve güleç yüzüyle ekranların en sevilen isimlerinden olan Gökhan'ın yardımsever tutumu da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Türkiye'nin sevgilisi Athena Gökhan'ın bilinmeyen bir yönü daha ortaya çıktı. Eski bir sporcu olan Gökhan, güreş sporuna verdiği destekle Hürriyet'ten Serkan Ocak'ın röportajına konu oldu. İstanbul'da yağlı güreş için mekan bulmakta zorlanan sporculara Gökhan Özoğuz kira almadan yardımcı oluyor. İşte söyleşinin o bölümü:

OTO YIKAMACI...


Hafta içi bir sabah Küplüce’deki bu esrarengiz yere gittik. Türkiye’de binlerce sporcusu bulunan, özellikle Akdeniz’de kitleler halinde takip edilen yağlı güreşin İstanbul’da yapılabildiği tek yer olan oto yıkamacıya...

Bu bilgiyi birkaç yetkiliye ve sporculara da sordum. Kesin bilgi, tek yer burası...

ATHENA GÖKHAN'DAN BÜYÜK DESTEK


Aslında oto yıkamacıdaki bu yerin hikâyesi bile başlı başına bir yazı konusu... Burası, bir grup sporcu tarafından harabeden çevrilmiş bir yer... Daha da ilginci, antrenman yapılan yerin bulunduğu arazi ve binanın Athena Gökhan’a ait olması. Gökhan Özoğuz, güreşe meraklı. Ancak yıllar evvel jiu jitsu antrenmanında dizinden sakatlanmış. Bu yüzden kendisi güreşmiyor ancak bu işe gönül veren genç sporcuların da destekçisi. Mekândan kira da almıyor.

Haberin Devamı